INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  PRELIMINARII CM 2010

Peseiro: "Drumul către Africa de Sud a devenit mai greu după egalul contra Coreei de Nord"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

Selecţionerul Arabiei Saudite şi fostul antrenor al Rapidului, Jose Peseiro, a declarat că prezenţa echipei sale la CM din Africa de Sud va fi mai greu de obţinut, mai ales că reprezentativa asiatică va trebui să susţină patru meciuri de baraj.

"În acest moment, drumul nostru către CM 2010 a devenit mai greu. Dacă învingeam, eram deja calificaţi, aşa însă mai trebuie să jucăm meciurile de baraj. După meciul contra Coreei de Nord am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că sunt mulţumit de modul în care s-au luptat, că au făcut câteva greşeli, dar e normal în fotbal, că e responsabilitatea mea şi trebuie să credem cu toţii că ne putem califica", a spus Jose Peseiro.

Selecţionerul Arabiei Saudite a făcut şi o analiză a ultimei partide din preliminariile pentru CM 2010: "A fost un joc dificil, ne-am ceat multe ocazii de a marca, dar n-am reuşit să le fructificăm. Coreea de Nord a dispus un sistem foarte defensiv, au jucat doar pentru a obţine un egal, numai asta au vrut tot timpul. Aveau nevoie de un egal şi l-au obţinut. Noi am încercat, am atacat, am atacat, dar n-am reuşit să marcăm".

În ceea ce priveşte dubla întâlnire cu naţionala Bahreinului (5 septembrie-9 septembrie), Peseiro a precizat: "Nu ştiu prea multe, dar acum mă voi documenta. Cert este că va fi un meci de luptă, ambele ţări vor să ajungă la CM 2010, mai ales că pentru ei ar fi prima oară când ar participa la o asemenea competiţie. Echipa noastră naţională e mai bună, suntem favoriţi în opinia mea, dar va trebui să arătăm asta şi pe teren".

Arabia Saudită a terminat Grupa 2 a preliminariilor pe locul 3 şi va disputa un baraj în două manşe, cu ocupanta locului 3 din Grupa 1, Bahrein. Câştigătoarea întâlnirii va întâlni într-un alt baraj naţionala Noii Zeelande.

Sursa: NewsIn 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  18 Iunie 2009, 16:08

eu cred ca au mari sanse la calificare, daca nu bati bahrein si noua zeelanda, n-ai ce cauta la un mondial, oricum arabia saudita n-are ce cauta la un asemenea evenimente ,se califica f des pt ca au adversari f slabi in asia...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează