Comentarii (13)

 •  13 Octombrie 2008, 03:01

rezultatul e bun ,putea fi si victorie.hai romania.ptr cei ce vor mai mult sa se uite la repriza a doua germania -risia si vor intelege poate ca fotbalul e frumos si cu un meci egal.germania a fost norocoasa

 •  12 Octombrie 2008, 17:56

tipic romanesc, am jucat bine la inceput,i-am surprins pe francezi cu golul lui petre ,i-am zapacit cu golul lui goian dar n-am fost in stare sa ne concentram la mijlocul terenului am pierdut usor mingi si teren si inevitabilul s-a produs in ciuda interventiilor providentiale ale lui lobont si muresan mai mult decit atit am avut un atac mort cu un mutu fara imaginatie si un marica absent aseara am avut noroc ca frantei i s-au terminatbateriile caci dupa cum evoluau cu putin efort ne bateau

 •  12 Octombrie 2008, 14:23

Trist...pacat ca pana si regele trebuie sa fie diplomat in privinta unor explodati care dupa 2-0 n-au mai jucat nimic :( Inteleg ca asa e un show-bizz dar nu puteau sa fie ca Boloni, care a zis direct ca Franta numai echipa mare nu e? A fost un meci intre 2 echipe slabe, nimic de ales din el...Felicitari lui Gabi Muresan totusi pt evolutia excelenta.

 •  12 Octombrie 2008, 10:20

normal ca e un rezultat bun..omu' asta mai stie si el fotbal,nu ca altii..

 •  12 Octombrie 2008, 10:20

Ca sa continui ideea mea: nu se poate sa jicnesti,sa doresti accidentarea unui mare jucator cum este Frank Ribery,doar ca echipa noastra nu are un asemenea jucator.Oare CNA-ul nu se sesizeaza in asemenea situatii??!! Rusine sa va fie!! De multe ori am ascultat comentariile de prost gust a acestor personaje mici la caracter si spirit, in tandem cu ceea ce arata si nationala acum.

 •  12 Octombrie 2008, 10:15

deziluzie totala!! Credeam ca au invatat cava din trecut.Daca nu te nasti cu mentalitatea de invingatori,greu sa o capeti pe parcurs.Jucatori slabi,fara calitati individuale.Tin sa-l felicit doar pe Gabi Muresan,care si-a facut treaba.Fara aportul lui,mai primeam ceva goluri.Norocos acest 2-2!!Mediocritatea antrenorului se rasfrange si asupra jucatorilor.Si mai vreau sa atrag atentia asupra comentariilor celor 2:Cosmescu si Gradinescu- jenanti,nedemni de un post de televiziune sportiv.

 •  12 Octombrie 2008, 09:24

Gica rezultatul asta este bun asa cum te imbraci tu cand apari la TV, ca un Tractorist, ca sa nu spun ca un Cersator in loc de Rege. Nu ai inteles nici pana acum dece Gica Popescu ti-a fost capitan. In afar de fotbal stie sa aiba si prestanta. Prestanta inseamna sa stii sa te imbraci, sa vorbesti si sa gandesti. Platitorii de bilete sufera ca acu in fotbalul romanesc cu exceptia a catorva s-au adunat tractoristi, pokeristi, barbugii, drogati. Asa sefi in FRF si LPF asa rezultate. Egal = OUT!

 •  12 Octombrie 2008, 07:03

Pentru un meci amical 2-2 ar fi fost un rezultat bun! Piturca, jucatorii tai sint chiulangii si speculanti, pierd usor mingea la mijloc, paseaza prost, mimeaza fotbalul! In oficiale cu marile puteri VREM FOTBAL ADEVARAT nu balerini ca mutu, cocis si marica!

 •  12 Octombrie 2008, 04:31

Piturca si-a facut calculele si s-a gindit ca e mai corect, pentru el sa ia un punct decit sa riste. Cred ca ii place mult la nationala. Asta o sa ne joace ca la "barbut", ultimul meci, ultimul minut, ultima secunda. Aviz, amatorilor, cu boli cardiace. De aia are nr. cu "666". Vrea sa trimita o parte din romanashi in, "paradis". Dragut din partea lui. Mai sunt unii "cardiaci", care-i si multumesc.

 •  12 Octombrie 2008, 03:28

Castigam toate meciurile de acum incolo, si ne calificam. E atat de simplu. Hai Romania!

  • 1
  • 2

Comentează