INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  UCRAINA

Shevchenko: "Trebuie să ne calificăm la CM indiferent de mijloace" ;)

Andrei Shevchenko, Shevchenko, Ucraina
Andrei Shevchenko, Shevchenko, Ucraina

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2009 00:00

Căpitanul reprezentativei Ucrainei, Andrei Shevchenko, a declarat, vineri, în preziua primei manşe a barajului cu Grecia, că echipa sa trebuie să obţină cu orice preţ biletele la turneul final din Africa de Sud, informează site-ul UEFA.

Atacantul lui Dinamo Kiev, acum în vârstă de 33 de ani, a ratat prezenţa la două ediţii ale Cupei Mondiale, în 1998 şi 2002, dar şi la EURO 2000, de fiecare dată după meciurile de baraj.

"În '97, împotriva Croaţiei, ne-a lipsit experienţa, iar doi ani mai târziu, în faţa Sloveniei, am avut mult ghinion. În sfârşit, în 2001, Germania a fost echipa mai valoroasă. Actuala campanie de calificare a fost una destul de reuşită pentru noi şi tot ce contează acum este să obţinem calificarea la Cupa Mondială de anul viitor, indiferent de mijloace.

Vom avea două meciuri extrem de dificile împotriva elenilor şi, pentru a ne îndeplini obiectivul, fiecare trebuie să dea tot ce are mai bun pentru echipă", a spus Andrei Shevchenko.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  13 Noiembrie 2009, 23:17

Desi am un prieten care e trup si suflet pt Grecia eu voi tine cu voi! Succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează