INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX 2-0, 4-2 D. PEN.

Dedicaţie pentru nocturnă » Explicaţia gestului de bucurie al lui Latovlevici după golul cu Ajax

"Lato" și gestul prin care a uimit joi seara

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 01:15

Latovlevici a mulţumit instalaţiei de iluminat pentru reuşita sa din minutul 38: "N-am văzut nimic, dar preluarea a fost perfectă!" Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Imediat după ce a deschis scorul, Iasmin Latovlevici şi pus ambele mîini la ochi, precum o pereche de ochelari, şi a alergat spre banca Stelei. Modalitatea în care a ales să se bucure i-a uimit pînă şi pe colegii săi, care l-au luat la întrebări încă de la vestiar.

"A zis că n-a văzut nimic pînă cînd n-a ajuns mingea foarte aproape de el. Alerga şi privea înapoi pentru a urmări mingea pe care i-a pasat-o Chiricheş, dar din cauza nocturnei n-a putut să vadă balonul. «Nici dacă voiam nu-mi ieşea atît de bine preluarea. Am fost legat la ochi, am scos pieptul în faţă şi mi-a ieşit perfect», aşa ne-a spus!", a dezvăluit un colaborator al lui Reghe.

Are probleme cu vederea
În afara terenului, chiar şi în cantonamente sau în deplasările pe care le face cu echipa, fundaşul de 26 de ani poartă ochelari de vedere, pentru a putea vedea mai bine la distanţă. Conform studiilor efectuate de cercetătorii britanici, cei care au nevoie de ochelari sînt puşi mai mult în dificultate atunci cînd au parte de o lumină artificială puternică, aşa cum e şi instalaţia de nocturnă.

"Această calificare i-o dedicăm lui Mihăiţă Neşu, ştiam că va fi cu sufletul alături de noi, a fost o motivaţie în plus pentru noi" (Iasmin Latovlevici, fundaş stînga Steaua)

"Latovlevici a înţeles ceea ce îi cerem eu şi staff-ul meu. El trebuie să urce des în atac pentru că poate ajuta ofensiva, are o tehnică foarte bună pentru un fundaş stînga" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

2 milioane de euro e cota lui Latovlevici pe site-ul transfermarkt.de. În 2010, cînd a fost adus de la Timişoara, i-a costat pe stelişti doar 300.000 de euro

Citeşte şi: "Loco Lato" » Cum sărbătoreşte golurile: "Lunetistul", "Rinocerul", "Stripperul", "Ochelaristul"

Steaua - Chelsea din optimile Europa League se va juca pe 7 martie la Bucureşti şi o săptămînă mai tîrziu la Londra.

Vezi şi: 
FOTO Băieţi ascultători ;) » Au revăzut scenariul cu Valencia şi l-au pus în scenă. 5 asemănări cu meciul din 2005

FOTO "Loco Lato" » Cum sărbătoreşte golurile: "Lunetistul", "Rinocerul", "Stripperul", "Ochelaristul" :D
FOTO Mesaj emoţionant al lui Neşu pentru eroul Stelei din meciul cu Ajax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
raul7g
raul7g  •  23 Februarie 2013, 17:25

a multumit Illuminati.asa se cheama acum instalatiile de iluminat !!!

radianu
radianu  •  23 Februarie 2013, 15:36

Jiji tine de lotul actual al Stelei si mai adu 2-3 jucatori si echipa asta va face performanta in Europa! Banii vor veni din partea UEFA ,reclamelor,televizarilor si din biletele la meciuri! Nu vinde inca 2-3 ani si vei fi pomenit de toata lumea fotbalistica!

soarerodion
soarerodion  •  23 Februarie 2013, 12:34

Cum sa nu fi mandru ca esti stelist ? La ora 3 nu inchisesem un ochii , sarbatoream calificarea singurei echipe cu ISTORIE din Romania !!! Steaua a reprezentat Romania in Europa , asa mai castiga si tara asta putin respect !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close