INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT LA DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM îl copiază pe Becali: "Există sintagma asta în fotbal, ca Dumnezeu să-ţi facă echipa"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 09:52

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este încrezător în şansele de calificare ale echipei sale, deşi Laurenţiu Reghecampf nu se va putea baza pe doi dintre oamenii de bază ai echipei, Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii.

Oficialul roş-albaştrilor este convins că va fi un meci deschis, mai ales pentru că Ajax este o echipă care nu ştie să se apere şi cu siguarnţă vor ataca.

"Mi-a crescut moralul puţin şi trebuie să credem şi noi în calificare. Trebuie să credem în calificare pentru că se întâmplă câteodată ca, e sintagma asta în lumea fotbalului, Dumnezeu să-ţi facă echipa. Jucăm într-adevăr fără doi jucători extrem de importanţi, Bourceanu şi Pintilii, dacă îi aveam, jucau.

Aşa, varianta de echipă de start va fi foarte ofensivă. Exact ce avem nevoie: ori la bal, ori la spital! Iar Ajax nu e o echipă care să se apere. Ajax va fi o echipă care să atace, pentru că asta e filosofia lor şi nu pot juca altceva.

Ei au atacat şi cu Real Madrid, şi cu noi, şi cu City şi cu toată lumea. Câteodată le iese, câteodată nu le iese. Sper ca mâine să nu le iasă, să ne iasă nouă.", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Steaua - Ajax este azi, de la ora 22:05, în direct la DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

560152-caseta-steaua..jpg

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Februarie 2013, 15:58
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 21 Februarie 2013, 15:04

E imposibil sa gandeasca toti ca noi. Ar fi insemnat ca Romania ar fi fost la nivel intelectual cu tarile nordice! Astia nu-si pun intrebari...nu pun nimic in discutie...ei doar urmaresc orbeste ce mai posteaza Memelusha pe facebuci sau ce mai zice idolul nr. 1 -> Ciobanila von Becali.

Suntem români, cu acte în regulă, de 95 de ani. Pe lângă câteva genii în ale culturii, sportul ne-a adus ce-a mai mare satifacție și onoare națională. Dar ce s-a ales cu sportul după`89. Toți hoții, parveniții și bicisnicii au furat ce aveam mai bun trasformând echipele de legendă în jalnice epave fără onoare, numele lor fiind astazi sinonim cu rușinea națională. Presa nu i-a atitudine, căci le place să se bălăcească în această gropă cu noroi pe care ei o numesc cu emfază „oază” gudurându-se pe lângă tot felul de personaje libidinoase care-și arogă aere de mari patroni și oameni de afaceri. Vom prinde noi și vremuri mai bune.

alupigus....
alupigus....  •  21 Februarie 2013, 15:35

gaozarii mi-au sters comentariul ,sa va dau alupigus (a se citi de la coda la cap)

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  21 Februarie 2013, 15:06

eu am iesit, o zi buna tututor!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează