Comentarii (31)
1095419287194698
Lucian Tudor  •  11 Iulie 2016, 00:32

comentatorii sint de o prostie care frizeaza ridicolul,*** de doi bani,totul e pe mute,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jtsun
jtsun  •  14 Martie 2013, 20:44

Socol e de departe cel mai exasperant dintre toti, foloseste toate cliseele posibile la toate meciurile, vorbeste non stop, da in tot timpul meciului tot felul de statistici neinteresante. Daca as avea dolce m-as uita la gradinescu si enachescu. Aleg protv, raul cel mai mic. bine ca nu e mironica, un impresar jumate. Majoritatea comentatorilor romani ori nu si-au inteles meseria ori sunt platiti la kil (adica la cuvant).

tzii
tzii  •  14 Martie 2013, 19:54

eu ma uit numai la protv.. draghici si mocanu sunt cei mai buni

ion2010
ion2010  •  14 Martie 2013, 16:31

Fratilor, ziceti "Merci" ca nu comenteaza diseara la Digi Angheluta. Ionut Angheluta le stie pe toate, da sfaturi la toti jucatorii cand comenteaza, ne zice ce trebuia sa faca unul sau altul si uita ca el e comentator si pus acolo DOAR sa comenteze, nicidecum sa ne plictiseasca cu sfaturi de trei bani. Si mai e unul la Digi care are orgasm de fiecare data cand i se spune ca este "specialistul in fotbal European". Om mai arogand si mai nepregatit ca Andrei Niculescu nu e nici macar MM. Apropos... ce a mai plagiat in ultima vreme Niculescu?....

mishu84
mishu84  •  14 Martie 2013, 16:11
Postat de cristiano9ron pe 14 Martie 2013, 14:12

Dolce Sport are cei mai buni comentatori.. singura problema este acel talk-show de dinaintea meciurilor facut de sluga lui jiji, Samuila cu invitati gen Moldovan si Stelea, saracii sunt pe langa fenomen ! La Digi Sport nu.l suport pe Socol ala, prefer sa vad meciul fara sunet !

Imi pare rau sa te dezamagesc, insa Samuila de cand s-a mutat la Dolce nu a mai scos cuvantul Becali din gura! M-a surprins sa vad cat de bun moderator este. Iar la Dolce, nu a existat un interviu cu Jiji in 3 ani de cand sunt abonat la ei!!E o placere sa ii ascult. Intr-adevar Moldovan e un pic balbait,insa Stelea e o surpriza foarte placuta - aseara dupa cele doua meciuri de CL a avut super interventii, povestind despre portari, tehnica invatata la copii, despre ce ar trebui sa se antreneze si ce nu... Spune lucrurilor pe nume si auzi lucruri pe care altii nici nu se gandesc sa le ia in calcul.

gicarijakone
gicarijakone  •  14 Martie 2013, 15:16

Socol zici ca e oparit sua ca are orgasme multiple cand comenteaza. O sa ma uit la PRO TV.

puterea
puterea  •  14 Martie 2013, 14:56

Cu Pro tv si Dolce este OK dar cu socol la Digi e infiorator de ce ma obligati sa inchid sonorul.Socol nu are casa ,familie el transmite tot la Digi sau ajutatil sa faca ceva cu vocea ,o fii destept dar este obositor din cauza vocii,eu tot scriu dar nu ma ia nimeni in seama succes steaua de la un dinamovist Sorin

mgexpert
mgexpert  •  14 Martie 2013, 14:34

..prefer sa vad meciul fara sonor decat sa-l suport pe Socol de la Digi, "nepotul" lui Ilie Dobre de la radio..unde naiba i-or gasi? Noroc ca de data asta exista alternative..cred ca voi alege ProTV-ul, oricum Dolce nu prind..pacat de Gradinescu(cel mai bun) ca e silit sa faca echipa cu "lipitoarea mimetica" Enachescu..

cristiano9ron
cristiano9ron  •  14 Martie 2013, 14:12

Dolce Sport are cei mai buni comentatori.. singura problema este acel talk-show de dinaintea meciurilor facut de sluga lui jiji, Samuila cu invitati gen Moldovan si Stelea, saracii sunt pe langa fenomen ! La Digi Sport nu.l suport pe Socol ala, prefer sa vad meciul fara sunet !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Martie 2013, 13:59

Calitatea unui comentator sta in da informatii corecte, la timp, fara implicare emotionala exagerata si fara a fi in partizanat cu o echipa (in cazul echipelor romanesti) ! Faptul ca toata lumea vede la tv un lucru si tu spui altceva numai pentru ca esti suporterul acelei echipe, este grav ! Asadar Mocanu, Gradinescu, Draghici si Dobre sunt ..."injectati" !

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează