INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

Benitez: "Chelsea a fost peste Steaua" » Un jucător stelist lăudat de antrenorul lui Chelsea

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 23:12

Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Rafael Benitez, a declarat, joi seară, după înfrîngerea din meciul cu Steaua, scor 0-1, că portarul gazdelor, Ciprian Tătăruşanu, a fost într-o formă foarte bună şi că elevii săi trebuie să facă tot posibilul pentru a reveni în partida retur.

"Am muncit din greu în repriza a doua şi am împins Steaua în apărare. Trebuie să facem tot posibilul să revenim pe Stamford Bridge.

Steaua a avut un portar în formă foarte bună. Am controlat jocul, nu am avut ocazii, dar nici ei. Gazonul a fost destul de prost, dar tot am controlat jocul. Ei au rămas periculoşi după penalti, dar nu au fost probleme mari, dovadă că Cech nu a avut ce apăra. Împinşi de fani, totuşi au pus ceva probleme. Cu această atmosferă era normal ca Steaua să joace bine", a spus Benitez.

El a precizat că a simţit presiunea pe care au făcut-o suporterii Stelei. "Tătăruşanu a avut o contribuţie foarte importantă la acest rezultat. Totuşi Chelsea a fost peste Steaua. După gol, Steaua a jucat pe contraatac şi am fost norocoşi că nu am primit gol. Ştim ce avem de făcut acasă, într-o astfel de înfruntare în cupele europene. E dificil să iei gol în deplasare, dar trebuie să credem că putem câştiga", a adăugat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
redterrier
redterrier  •  08 Martie 2013, 13:24

exagereaza... steaua n-a jucat mare branza dar ei au parut o echipa de impotenti. Cel putin Torres ala... e dezastru! Parca mai bine a jucat Tanase decat el! :)

plischi
plischi  •  08 Martie 2013, 10:36

tontu' nu l-a vazut pe lato, care a fost peste tot ce are chelsea in aparare

steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Martie 2013, 10:28
Postat de imperator pe 07 Martie 2013, 23:23

Gigi tu ești ?

Nu e el, ca a scris corect....daca ar fi scris jii scria " Iam dominat de la un capat la altul, neau lipsit suturile pe poarta dar mingea a stat mai mult la noi. Iam facut paca-paca, taca-paca, am luat ieuropa lig, nimeni nu ne bate doar barcielona si rieal madrid. Amin."

Vezi toate comentariile (14)
Comentează