INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

Benitez îl acuză pe arbitru: ”I-a cîştigat Stelei meciul!” :X

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 09:51

Rafa Benitez a dat vina pe ”centralul” rus Karasev şi pe fantasticul public din tribune, dar a anunţat că Chelsea se va califica joia viitoare


Penalty-ul din care Steaua a cîştigat meciul l-a enervat pe Rafa Benitez. Managerul spaniol şi-a început discursul din conferinţa de presă pomenind de faza în urma căreia a marcat Rusescu: "A fost o lovitură de pedeapsă uşor acordată. Şi, după gol, Steaua s-a închis în apărare şi pentru noi a devenit complicat să mai egalăm. Dar românii nu sînt de condamnat, oricare formaţie procedează la fel atunci cînd e în avantaj, alege să se retragă şi să joace pe contraatac".

Click aici pentru VIDEO+FOTO!

Ziariştii englezi din sală au învinovăţit deciziile antrenorului: menajarea lui Ashley Cole, înlocuit cu Bertrand, care a faultat la penalty, fiind eroarea majoră, potrivit britanicilor. "Tot cu Bertrand am jucat şi cu Sparta Praga, în faza precedentă din Europa League, şi ne-am calificat. Putem obţine şi acum accesul în "sferturi" după returul de la Londra".

Managerul iberic a fost şocat de atmosfera de pe Naţional Arena: "Nici nu-mi dau seama care este valoarea exactă a Stelei. Nu ştiu dacă ea e atît de bună sau publicul de aici a făcut-o să se autodepăşească".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
silvercloud
silvercloud  •  08 Martie 2013, 15:46

Nu impartasesc parerea lui Benitez cum ca penalty-ul ar fi fost acordat usor!! Mana lui Bertrand a fost mai mult decat evidenta pe gatul lui Rusescu si l-a impiedicat evident sa joace balonul !! Penalty clar si cartonas galben dupa parerea mea, exact ce a facut si arbitrul !! Felicitari lui Karasov pentru maniera neutra in care a condus meciul !!

alexzece
alexzece  •  08 Martie 2013, 14:47

Rugam dinamovistii,rapidistii si alte specimene conlocuitoare sa stea departe de net pana la returulcu Chelsea.Nu mai improscati cu noroiul echipelor voastre de rahat in noi.

alexzece
alexzece  •  08 Martie 2013, 14:45
Postat de run.away pe 08 Martie 2013, 12:41

in retur chelsea va spulbera pe steaua. mark my words.

Vai tu henglezoiule,asa o fi?Esti si tu un pui de Nostradamus?Si daca nu se intampla asa,ce vei face?Vrei sa-ti aduc eu funia?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează