INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

MM cere sprijinul autorităţilor pentru a opri bişniţarii: "Mîine vom trimite solicitarea oficială din partea Stelei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 19:54

Mihai Stoica a anunţat pe contul său de facebook că Steaua va depune o plîngere împotriva celor care au cumpărat bilete la meciul cu Chelsea şi le vînd pe internet.

"În atenţia autorităţilor! Avînd în vedere importanţa acestui eveniment pentru România şi numărul mare de suporteri stelişti pe care speculanţii i-au privat de posibilitatea de a-şi urmări favoriţii împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor, joi, 7 martie, pe Arena Naţională, solicit autorităţilor române să întreprindă o acţiune fără precedent împotriva celor care sfidează legea, vînzînd legitimaţii de acces la suprapreţ.

Cred cu convingere că o acţiune de anvergură ar stopa acest flagel şi filiera - dacă aceasta chiar există - va fi demascată fără prea mari eforturi. Informez autorităţile că îmi dau concursul 24 ore din 24 pentru a contribui la descoperirea infractorilor care cumpără bilete cu intenţia de a le specula. Mîine vom trimite solicitarea oficiala", a scris Mihai Stoica.

Meciul tur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joi, 7 martie, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
kerry79k
kerry79k  •  28 Februarie 2013, 16:11

oare MM a auzit de capitalism????

dereu
dereu  •  28 Februarie 2013, 14:54
Postat de freegigi pe 27 Februarie 2013, 20:31

Pana la urma bisnitarii nu baga bilete pe gat nimanui.Daca vrei sa cumperi de la ei la suprapret e problema ta.Magarii din astea se fac peste tot, nu numai la ei.Dar fiecare decide daca accepta sa cumpere de la ei sau sta acasa

dute si fa asa ceva in germaniaa..te ia pe sus in 2 minute......tie ti se pare normal vad..esti roman nu ai ce face..tot anormalul la noi e normal

freegigi
freegigi  •  27 Februarie 2013, 20:31

Pana la urma bisnitarii nu baga bilete pe gat nimanui.Daca vrei sa cumperi de la ei la suprapret e problema ta.Magarii din astea se fac peste tot, nu numai la ei.Dar fiecare decide daca accepta sa cumpere de la ei sau sta acasa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează