INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT LA PROTV, DIGISPORT, DOLCE ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

O legendă a lui Chelsea se teme de Steaua: "Ar fi fantastic dacă am reuşi să înscriem"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 15:30

Pat Nevin (49 de ani) este unul dintre cei mai iubiţi jucători ai celor de la Chelsea de la finalul anilor '80. Scoţianul a prefaţat duelul dintre Chelsea şi Steaua şi spune că echipa sa de suflet va avea viaţă grea la Bucureşti.

"Victoria Stelei cu Ajax a fost una impresionantă şi sincer să fiu, pe mine m-a surprins. Olandezii s-au distrat cu Manchester City în Champions League. Cine crede că Chelsea va avea meci uşor cu Steaua trebuie să se mai gîndească", a scris Pat Nevin pe site-ul oficial al celor de la Chelsea.

Scoţianul a continuat şi chiar i-a dat cîteva sfaturi lui Rafa Benitez. Nevin consideră că dacă Chelsea reuşeşte un gol la Bucureşti, trebuie să se considere mai mult decît mulţumiţi.

"Calificarea se va decide la Londra, nu trebuie ca Chelsea să forţeze victoria. Un egal cu gol marcat ar fi fantastic. Nu aş fi surprins dacă Benitez ar avea o tactică defensivă la Bucureşti", a mai scris Nevin.

Steaua - Chelsea este joi, 7 martie, de la ora 20:00, în direct la Digi 1, Dolce 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andreimcriss
andreimcriss  •  06 Martie 2013, 18:50

Cel mai bun e un 3-0 la bucuresti si in retur il cere invata reghe de la cartu tehnica autobazei:)) Serios vorbind, e greu, dar ce sanse i se dadeau stelei inainte de meciul de acasa cu Ajax? Situatia nu e nici acum cu nimic diferita, chiar suna mai bine... incepem de la 0-0, chelsea nu a convins nici cu Praga si nici in ultimele meciuri din campionat. Iar prioritatea numarul 1 pentru ei o reprezinta meciul cu ManUnited... Eu sunt din ala care mai am 2 ani de trait si chiar cred ca nu e nevoie de o minune ca Steaua sa bata chelsea :)

dead9mm
dead9mm  •  06 Martie 2013, 18:48
Postat de kilimanjaro pe 06 Martie 2013, 18:08

Diferența intre posibil și imposibil stă doat in voință. Come on, Chelsea !!!!!!!

Comentariul tau demonstreaza ce popor de rahat suntem. Rusine.

rsalexander
rsalexander  •  06 Martie 2013, 18:15
Postat de fosfo1985 pe 06 Martie 2013, 17:54

pai benitez joaca numai defensiv. niciodata echipele pe care le-a antrenat nu au jucat spectaculos. insa acolo e alta mancare de peste. daca bate steaua aici cu 1-0, chelsea o sa o demoleze la londra. cel mai bun e un egal, poate adorm englezii.

Cum a demolato pe Sparta Praga?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează