INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Reghecampf şi-a lăudat echipa, dar şi-a "înţepat" doi jucători: "Dacă marca Raul... Oricum, sînt mîndru de jucătorii mei"

Laurenţiu Reghecampf nu pare prea încîntat de jocul făcut de stelişti în meciul cu Chelsea
Laurenţiu Reghecampf nu pare prea încîntat de jocul făcut de stelişti în meciul cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 04:47

Laurenţiu Reghecampf a analizat, imediat după finalul meciului cu Chelsea, evoluţia elevilor săi, fiind dezamăgit că Rusescu n-a marcat în minutul 13, cînd a rămas singur cu Cech.

- Domnule Reghecampf, după 1-1 la pauză vă mai gîndeaţi că Steaua poate rata calificarea?
- E dificil să vorbeşti imediat după meci, mai ales că trebuie să analizăm exact ce am greşit. Din păcate, am luat un gol repede, după o greşeală venită din partea noastră, la golul marcat de Terry au mai fost încă două greşeli ale noastre şi aia a fost. Cu toţii ne doream calificarea, dar n-a venit.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Unde a greşit Steaua?
- Din păcate, nu am reuşit să înscriem, chiar dacă am avut ocazii. Ştiam ce presiune va exista în repriza secundă din partea adversarilor noştri şi că trebuie să înscrie de două ori pentru a se califica. Cred că în momentul cînd ai ocazii şi ajungi unu contra unu, trebuie să marchezi, mai ales cînd joci contra unei echipe precum Chelsea. Dacă Raul marca, alta era situaţia acestui meci. Nu cred că trebuie însă să dăm vina pe jucători. E o durere pentru toată lumea, dar trebuie să trecem peste ea.

- Am înscris un gol, am fost aproape de încă unul...
- Sincer, noi am făcut un meci foarte bun şi îmi pare rău pentru toţi fanii noştri care au crezut în calificare. Este o etapă din viaţa noastră, e foarte greu cînd pierzi, mai ales cînd am fost atît de aproape să ne calificăm. Toţi ne-am dorit să eliminăm Chelsea şi să ajungem în "sferturi". Din păcate, n-am fost atenţi, mai ales la jucătorii lor puternici. Le-am spus că Mata trebuie blocat cînd are mingea pe stîngul, dar n-am fost atenţi la acea fază şi el a înscris.

- Jucătorii sînt extrem de dezamăgiţi...
- N-avem timp de pierdut şi trebuie să ne revenim rapid, pentru că avem un meci important la Bucureşti, cu FC Vaslui. Trebuie să-i facem pe băieţi să-şi revină după acest eşec cît mai rapid.

- V-aţi simţit ca acasă cu publicul de pe Stamford Bridge?
- În momentul cînd intri şi vezi mii de români este un sentiment foarte plăcut. Îmi pare rău ca n-am reuşit să-i bucurăm şi să ne calificăm. Cred că am făcut o figură frumoasă în Europa League, am făcut oamenii fericiţi. Sînt mîndru de jucătorii mei.

"Steaua a dovedit că este o echipă bună. Are un contraatac ucigător. În prima repriză Steaua a fost foarte bună, însă în a doua repriză au căzut puţin şi ne-am putut despinde pe tabelă. Oricum ştiau că vor înscrie, în plus au un antrenor de valoare şi o organizare bună" (Rafael Benitez, antrenor Chelsea)

"Rîpă n-avea de ce să-l faulteze pe Hazard la lovitura liberă din care a marcat Terry, iar la reuşita lui Mata, Tănase trebuia să-i blocheze stîngul, ceea ce n-a făcut" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Ne aşteptam să fim supuşi la o presiune foarte mare, ei erau nevoiţi să marcheze două goluri" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Chelsea a fost mai bună, dar fotbalul românesc nu s-a făcut de rîs! Păcat de cei 10.000 de suporteri stelişti prezenţi la meci" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Felicitări echipei pentru atitudine şi pentru tot parcursul din acest sezon! Nu uitaţi că avem de sărbătorit un nou titlu de campioană anul acesta" (George Ogăraru, fost jucător Steaua)

"Pînă la urmă s-a dovedit că Chelsea a fost echipa mai valoroasă! Chiar şi aşa, Steaua a avut o prestaţie foarte bună! Ştiu că acum înfrîngerea doare, însă stelişti n-au motive să fie dezamăgiţi" (Emerich Ienei, fost antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
cinezu27
cinezu27  •  15 Martie 2013, 19:01

Frate Tanase cizma echipei, spre deosebire de meciul de la Bucuresti aseara a jucat chiar foarte bine.Degeaba il forteaza Gigi ca e varza si nu o sa-si niciodata bani pe el.Aici se vede ca defapt e singurul pe care a dat cu adevarat bani pe restul ia luat cu bani putini si totusi e nedrept ca un jucator mai valoros sa stea pe banca si Tanase sa joace macar deca avea un pic de caracter se dadea lovit pt ca stia ca meciul asta nu e de nivelul lui sau cel putin trebuia sa stie asta dupa meciul tur

mishu_74
mishu_74  •  15 Martie 2013, 16:51

Faptul ca Dodel a jucat slab in ambele meciuri au spus-o multi aici.Dar dc antrenorul nu-l scoate afara, el nu a vazut asta?In repriza a doua cand Steaua avea nevoie de gol, exact mijlocul a fost slab, rupt in doua, cu Tanase si Pintilii care nu mergeau deloc.Acolo ar fi trebuit repede schimbare, poate un Filip sau Iancu.L-au cumparat ca vedeta in devenire, pai da-i sansa sa arate ce poate, exact unde si cand trebuie.Daca tu-l lasi sa se rutineze in meciuri din campionat nu facinimic cu el.Si trebuia schimbata tactica, pui inca un varf langa Rusescu, care nu s-a mai vazut deloc si asa ai sanse sa dai gol.Nu cred ca ar fi avut sanse sa tina de rezultat daca se aparau.

klauswerty
klauswerty  •  15 Martie 2013, 16:26

Eu, conspirationistul de serviciu, cred ca ceva e putred pe frontul Stelei. Cred ca stelistii au "cazut" prea usor in repriza a doua. Si mai cred ca Bourceanu stie el ceva. O sa ma clarific in scurt timp cand probabil un jucator de la Steaua v-a ajunge in Anglia pe filiera Abramovici sau chiar in ograda lui Chelsea. O-m vedea...:)

Vezi toate comentariile (100)
Comentează