INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  ADVERSARI EUROPA LEAGUE

VIDEO Albastru întunecat » Chelsea nu-şi revine şi a fost învinsă de Manchester City: 0-2

Aguero, în prim-plan, a făcut ce-a vrut cu apărarea lui Chelsea. Dacă n-a marcat, e vina lui Cech
Aguero, în prim-plan, a făcut ce-a vrut cu apărarea lui Chelsea. Dacă n-a marcat, e vina lui Cech

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 20:51

Albaştrii triumfători din finala Ligii cu Bayern au fost ieri negri precum echipamentul pe care l-au purtat. Un singur şut pe poartă, şi acela la penalty-ul ratat de Lampard.

Steaua poate spera! Adversara din "optimile" Europa League (7/14 martie), Chelsea, continuă să "navigheze" în ape tulburi. Şi ieri a bifat al doilea meci consecutiv fără victorie. După 1-1, joi, cu Sparta Praga, în Europa, albaştrii au pierdut în deplasare pe terenul lui Man. City: 0-2.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Meritul lui Cech
Sigur, un eşec în faţa campioanei en titre a Angliei nu-i un capăt de ţară. Important pentru roş-albaştri e însă faptul că jocul trupei lui Rafa Benitez scîrţîie din toate balamalele. Dacă mingea a trecut linia porţii lui Cech abia după o oră este meritul exclusiv al acestuia. Numai în prima repriză, cehul a scos trei goluri ca şi făcute, la ocaziile lui Aguero şi Rodwell (două).

Gaura din centru
Toate din mijlocul unei apărări neaşteptat de fragile, desfăcută uşor şi de Yaya Toure la primul gol al lui City. Ivorianul i-a trimis la plimbare pe mijlocaşii defensivi Mikel şi Lampard dintr-o singură fentă, înainte de a expedia balonul în plasă fără nici o altă opoziţie. Iar Tevez a făcut 2-0 tot din poziţie centrală, de la 19 metri, din faţa unor fundaşi-spectatori.

Inofensivi
Nici pe faza ofensivă albaştrii n-au funcţionat mai bine. Primul lor şut pe poartă, şi singurul, a picat în minutul 52. Ba a scos un penalty, Lampard l-a executat, dar portarul Hart s-a întins şi a respins. Era 0-0. Managerul Rafa Benitez l-a trimis în final şi pe Fernando Torres pe teren. Degeaba. "Vîrful" spaniol a fost la fel de inofensiv ca şi în precedentele 14 partide consecutive fără gol.

Ba n-are drept de joc
Dacă în atacul lui Chelsea a mişcat vreun jucător, acela a fost Demba Ba. Senegalezul a făcut rost de penalty-ul irosit de Lampard, căzînd inteligent la contractul cu Hart (foto), şi, per total, a constituit singurul pericol real pentru poarta lui City. Norocul Stelei, atacantul de culoare transferat în ianuarie nu are drept de joc în Europa League, după ce a evoluat deja în această ediţie a competiţiei cu Newcastle.

MAN. CITY - CHELSEA 2-0
(Yaya Toure 63, Tevez 85)

CHELSEA: Cech - Ivanovici, G. Cahill, David Luiz, Ashley Cole - Mikel (81 Torres), Lampard (67 Oscar) - Ramires (67 Moses), Mata, Hazard - Demba Ba. Antr. R. Benitez

50 la sută a avut Chelsea posesie pe Etihad Stadium. N-a reuşit să profite

1 şut pe poartă au expediat albaştrii, dintr-un total de patru. Gazdele au avut 11 din 15

6 cornere a obţinut echipa lui Rafa Benitez, la fel ca şi Manchester City

4 e numărul eşecurilor consecutive suferite de Chelsea pe Etihad Stadium în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
shine01
shine01  •  25 Februarie 2013, 13:05

Domnilor de la GSP eu nu stiu pe ce lume traiti, daca voi comparati Steaua cu Man City si in cele din urma cu Chelsea. Cu Ajax a mers cum a mers pentru ca aia au jucat cu niste pusti care abia acum invata sa traga pentru echipa lor. Chelsea are jucatori maturi si experimentati si sper, doar pentru a opri proastele voastre comentarii, ca Steaua sa si-o ia cu 10-0. Invatati si voi o data pentru totdeauna ca a fi jurnalist inseamna sa fi obiectiv nu partinitor.

decuadi
decuadi  •  25 Februarie 2013, 09:33
Postat de borat101 pe 25 Februarie 2013, 03:41

Super, o sa ser razbune in Europa League de nu o sa mai aiba fulgi cOrbii din pipera!

decat insolventa si europa zero, mai bine eliminati de chelsea in ..... hai zi tu in ce faza a competitiei. voua va este interzis blegilor. damila maciuca e noua voastra adversara la matineu.

plischi
plischi  •  25 Februarie 2013, 07:49

cei de ieri sunt aceiasi cu albastrii triumfatori din finala cu bayern?! mira-m-as...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează