INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

4 motive pentru care rușii l-au pus pe Lucescu la cârma lui Zenit: "Nu este doar un antrenor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 12:22

Directorul general al lui Zenit St. Petersburg, Maxim Mitrofanov, a prezentat patru motive pentru care clubul rus a decis să-l pună antrenor pe Mircea Lucescu, deși pe listă se aflau și alte nume mari precum Fabio Capello sau Manuel Pellegrini.

" Mircea Lucescu nu este doar un antrenor experimentat cu rezultate la cel mai înalt nivel, ci și un manager uriaș. Rezultatele vorbesc pentru el. Are 31 de trofee în carieră, inclusiv Cupa UEFA și Supercupa Europei. Apoi, Lucescu este foarte obișnuit cu fotbalul din Estul Europei, ceea ce reprezintă un avantaj.

Al treilea motiv este că Mircea Lucescu acordă o mare atenție jucătorilor tineri. Al patrulea motiv este că știe foarte multe limbi străine și va putea comunica mai ușor cu străinii de la Zenit", a spus Mitrofanov, conform Championat.

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit pe doi ani, salariu stagional de 4,5 milioane de euro, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  26 Mai 2016, 09:13

Citesc randurile scrise de postaciul-stelist numit 'pogav' si as dori sa-i explic ce nu intelege: D-l Lucescu are o personalitate puternica si este un nationalist-pozitiv; la interviuri vorbeste numai in limba romana fara retinere si rusine; in relatiile de zi cu zi cu administratia, cu jucatorii, le vorbeste pe limba lor ! Ai priceput?

para.para
para.para  •  25 Mai 2016, 19:57
Postat de dinamo100 pe 25 Mai 2016, 15:30

Argumentele sunt juste. Mergand pe o logica similara, ma intreb care erau argumentele pentru care Zenit sau Rubin sa-l fi angajat pe Hagi! Evident ca nu exista astfel de argumente, si atunci la ce bun stirile aruncate de GSP cum ca Hagi se afla in "discutii avansate" cu Rubin!

Interesul gesepeului esta sa-si vanda ziarul (inclusiv sa aiba rating), nu conteaza ca serveste cititorilor numai minciuni, manipulari si dezinformari. Totul e in interesul ziarului, vorba lui Ioanitoaia.

balauru48
balauru48  •  25 Mai 2016, 18:04
Postat de Obrien John pe 25 Mai 2016, 16:18

Te-ai inselat, vorbeste la perfectie italiana, portugheza, engleza. Stie franceza si rusa. Eu l-am auzit vorbind cu ziaristii ucraineni in limba rusa. Si-l suspectez ca stie si limba turca , adica intelege dar nu vorbeste. http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Champions+League/VIDEO+Demonstratie+lingvistica+a+lui+Mircea+Lucescu+Tehnicianul+

nimeni, dar absolut nimeni nu stie o limba la perfectie! mai ales daca e una straina!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează