INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘAHTIOR

A crezut că Luce va pleca! Ahmetov era convins că Șahtior își va pierde tehnicianul în această vară

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 00:00

Patronul lui Șahtior ar fi înțeles dacă antrenorul ar fi vrut să părăsească Ucraina.

Dar Lucescu i-a răspuns: "President, nu asculta zvonurile. Eu rămîn!". Mîine, "minerii" joacă revanșa cu Fener în turul 3 preliminar al Ligii (0-0 în prima manșă).

Războiul nu s-a încheiat, estul țării e încă sub controlul separatiștilor filoruși. Iar Șahtior joacă și în acest sezon meciurile de acasă în Lvov, la peste 1.000 de kilometri de Donețk.

Într-o asemenea situație tensionată și aflînd de ofertele primite de antrenor din Turcia, Rinat Ahmetov se aștepta ca Mircea Lucescu să părăsească Ucraina, după 11 ani la echipă. De aceea, patronul i-a spus:

- Mister, poți alege. Încă un an de contract aici. Sau, dacă dorești să pleci de la Șahtior, accept și îți respect decizia.

Răspunsul tehnicianului în vîrstă de 70 de ani ar fi venit imediat:

- President, nu plec nicăieri. Nu ține de cont de ce scriu ziarele și nu asculta zvonurile. Rămîn!

Ahmetov a mai dezvăluit ceva: "Aspectul financiar nici n-a contat. Pentru că Lucescu a hotărît cu inima. Nu va regreta și va fi mîndru de acest an la Șahtior".

4.500.000 €este salariul lui Mircea Lucescu și pentru acest ultim sezon la Șahtior

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (5)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  04 August 2015, 13:37

niste idioti! cum *** sa dea atatia bani pentru ca antreneaza ma frate! ce valoare sociala are ma astia! niste nimicuri! muncesc unii de dimineata pana seara zi de zi si mor de foame! astia o tin intr-o distractie si pe ei criza nu ii ajunge! salarii de criza??? nu ! numai pentru ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mdionis
mdionis  •  04 August 2015, 10:24
Postat de ralffy_mr pe 04 August 2015, 09:46

ma rog..n-a mai revenit la galata..desi aveam impresia asta...dar asta e mai putin relevant...S-a dus direct la Shaktar..care si ei erau outsideri inainte sa mearga Lucescu acolo..

Ar mai fi si ca acele "cateva titluri" cu Besiktas inseamna de fapt un titlu in primul sezon si un loc 3 in 2003-04 (dupa plecarea lui, Besiktas a terminat consecutiv pe locurile 4-3-2-3-1, deci in linii mari tot pe acolo). Ar mai fi si ca Sahtiorul castigase dubla campionat-cupa in sezonul 2001-2002, nu erau chiar niste nimeni in competitiile interne. Ideea generica este ca informatiile trebuie prezentate corect, altminteri mineaza credibilitatea celui care le prezinta.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  04 August 2015, 09:46
Postat de ralffy_mr pe 04 August 2015, 09:44

aaah.. In turcia a luat campionatul si supercupa europei cu galata, apoi a luat cateva titluri cu beisktas care atunci era de locurile 3-6 dupa care s-a intors la galata sa mai ia niste titluri...besiktas revenind la statutul de nobody...de ce vorbesti prostii?? vezi-ti de fcsb-ul tau..

ma rog..n-a mai revenit la galata..desi aveam impresia asta...dar asta e mai putin relevant...S-a dus direct la Shaktar..care si ei erau outsideri inainte sa mearga Lucescu acolo..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează