INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

Un fost câștigător al Ligii Campionilor cu AC Milan e de partea lui Tătărușanu » Ce notă i-a dat pentru prestațiile din acest sezon

Ciprian Tătărușanu // FOTO: Imago
Ciprian Tătărușanu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 19:36 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 20:49

Mario Ielpo (59 de ani), fost portar la AC Milan, a analizat prestațiile lui Ciprian Tătărușanu.

Câștigtător a 5 trofee cu AC Milan, printre care Liga Campionilor (1994) și două titluri în Serie A (1994 și 1995), Mario Ielpo a lăudat prestațiile pe care Tătărușanu le-a avut după accidentarea lui Mile Maignan, acordându-i nota 8. 

Deținătorul drepturilor TV ale Ligii Campionilor, scuze publice după Liverpool - Real Madrid » Ce s-a putut auzi în direct
Liverpool - Real Madrid 2-5
Deținătorul drepturilor TV ale Ligii Campionilor, scuze publice după Liverpool - Real Madrid » Ce s-a putut auzi în direct

Laude pentru Ciprian Tătărușanu

„I-aș acorda nota 8. Este un excelent profesionist. Să nu uităm că a trebuit să înlocuiască un nume important, într-un moment complicat. 

Dacă e să-i comparăm evoluția cu cea a fundașilor, care sunt titulari în mod constant, putem să spunem că a jucat mai bine decât Tomori sau Kjaer”, a declarat Ielpo, potrivit presei din Italia.

Maignan ar trebui să joace cu Tottenham doar dacă este apt 100% și are măcar două meciuri 

- Mario Ielpo 

Ciprian Tătărușanu se întoarce pe bancă la AC Milan 

Paolo Maldini (54 de ani), directorul tehnic al lui AC Milan, a declarat că Mike Maignan (27 de ani) ar putea reveni între buturile campioanei Italiei la meciul cu Atalanta din 26 februarie, dacă nu apar alte surprize neplăcute. 

Dacă inițial Gazzetta dello Sport estima că Mike Maignan va fi complet refăcut abia peste o lună și va apăra abia la meciul retur cu Tottenham din „optimile” Ligii Campionilor, un oficial al clubului are vești noi despre situația francezului.  

„Având două recidive la probleme musculară suferită, trebuie să fie foarte atent. Vor mai trece, probabil, câteva zile de pregătire cu restul colegilor până când va fi capabil să apere”, spunea Maldini pe 11 februarie. 

Citește și:

Cum va arăta noul Mondial al Cluburilor în varianta XXL » 4 dintre cele 32 de echipe au calificarea asigurată

Guvernul britanic vrea să controleze Premier League. Liga engleză a reacționat imediat: „E vital ca întrecerea să nu fie afectată”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
emil1986
emil1986  •  24 Februarie 2023, 08:03

Ciprian Tataruseanu, de departe cel mai bun portar roman pe care l-a dat Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează