INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 2-5

Deținătorul drepturilor TV ale Ligii Campionilor, scuze publice după Liverpool - Real Madrid » Ce s-a putut auzi în direct

Liverpool - Real Madrid/ foto Imago Images
Liverpool - Real Madrid/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 17:21 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 17:55

BT Sport, postul care a transmis Liverpool - Real Madrid, 2-5, în Anglia, și-a cerut scuze după ce o înjurătură s-a auzit în direct pe parcursul meciului.

Adrian Mititelu jr., întrebat cu ce se ocupă când cobora din bolidul de 600.000 de euro » Ce răspuns a dat fiul patronului de la FCU Craiova
FCU CRAIOVA 1948
Adrian Mititelu jr., întrebat cu ce se ocupă când cobora din bolidul de 600.000 de euro » Ce răspuns a dat fiul patronului de la FCU Craiova

Înjurătură în direct la Liverpool - Real Madrid

Microfoanele de la marginea terenului au surprins un strigăt de pe gazon, din timpul meciului. „Trezeți-vă, în p*** mea”, s-a auzit în direct la BT Sport, potrivit The Sun.

Comentatorul Darren Fletcher a prezentat scuze, în numele postului TV, telespectatorilor care au auzit înjurătura de pe Anfield.

Real Madrid a zdrobit-o pe Liverpool pe Anfield Road

În turul optimilor Champions League, Real Madrid a revenit de la 0-2 și s-a impus cu 5-2 în fața lui Liverpool, pe Anfield.

„Cormoranii au deschis scorul prin Nunez, care a marcat cu călcâiul în poarta lui Courtois. Portarul belgian a făcut apoi o gafă monementală, mingea l-a lovit în genunchi și a ajuns la Salah, care a marcat simplu.

Visul s-a transformat în coșmar pentru Liverpool. Vinicius a redus din diferență cu un șut la colțul lung, apoi a făcut „dubla” după ce Alisson a degajat în el. Militao a făcut 3-0, lovitură de cap din careu după centrarea perfectă a lui Modric. Benzema a pecetluit soarta meciului, cu o „dublă”.

L-a învins pe Alisson cu un șut deviat, apoi a înscris din nou la capătul unui contraatac fulger. L-a driblat pe portarul lui Liverpool și a înscris cu stângul.

Cele mai tari meme-uri după Liverpool - Real Madrid

Real Madrid e „complet alt animal”
La 2-0: „Cheamă o ambulanță”. La 2-5: „Dar nu pentru mine”
Fanii lui Liverpool așteptând revanșa contra lui Real Madrid
Fețele fanilor lui Liverpool de-a lungul desfășurării meciului
+9 FOTO

Citește și:

„Poate voi înnebuni!” » Pep Guardiola uimește din nou!

Guvernul britanic vrea să controleze Premier League. Liga engleză a reacționat imediat: „E vital ca întrecerea să nu fie afectată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
laurkro
laurkro  •  23 Februarie 2023, 19:57

Ăsta da articol! Jos pălăria! Serios vorbind, ascunde-te undeva pentru câteva zile, meditează și alege o alta meserie.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Februarie 2023, 19:37

...foarte frumoase injuraturi ...educative ...inca un articol incantator a lui AM...

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  23 Februarie 2023, 19:26

Pe.de alta parte, am o teori: "Andra Mocanu" este un nume de cod pentru coloana a cincea din GSP, care se ocupa cu devierea atentiei de la subiectele serioase (pe care de altfel nici nu le publica GSP). Noi ne varsam aici naduful, si cand mai citim cate ceva care chiar ar trebui sa ne scandalizeze, deja suntem slabiti si nu mai avem pofta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează