INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

„Poate voi înnebuni!” » Pep Guardiola uimește din nou!

Pep Guardiola uimește din nou. Foto: Imago Images
Pep Guardiola uimește din nou. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 15:09 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 18:53

Pep Guardiola (52 de ani), managerul lui Manchester City, nu a făcut nicio schimbare un meci întreg la 1-1 cu Leipzig, în turul „optimilor” Ligii Campionilor. „Am opțiunea celor cinci înlocuiri, dar nu sunt obligat”, a spus Guardiola, anunțând: „La retur, poate încep cu nouă atacanți”.

Pep Guardiola nu are mereu rezultatele așteptate, dorite, dar surprinde aproape meci de meci, chiar dacă deciziile lui nu sunt întotdeauna inspirate. Ultimul exemplu, la partida jucată miercuri seară de Manchester City.

Kehinde Fatai a semnat cu o formație de tradiție din România » Pe ce perioadă este valabil contractul
TRANSFER
Kehinde Fatai a semnat cu o formație de tradiție din România » Pe ce perioadă este valabil contractul

Nimeni ca Pep Guardiola de la Jose Mourinho

Contra lui Leipzig, managerul „cetățenilor” nu a făcut nicio modificare. A început și a sfârșit întâlnirea din Germania cu același „11”. Și s-a încheiat egal, 1-1.

Din octombrie 2018, niciun alt antrenor nu mai menținuse aceeași echipă 90 de minute în Liga Campionilor. Precedentul, José Mourinho, la Man. United - Juventus 0-1.

Pep Guardiola: „Sunt prea bun pentru a ști cum să acționez”

Tehnicianul catalan nu a scăpat de întrebări la conferință. A răspuns în stilul caracteristic, anunțând o altă posibilă surpriză: „Am opțiunea celor cinci înlocuiri, însă nu înseamnă că trebuie să le fac. Sunt un antrenor prea bun pentru a ști cum să acționez în timpul jocurilor. Cine știe, poate că la retur voi înnebuni și voi porni cu nouă atacanți”.

La meciul precedent al lui City, 1-1 la Nottingham în Premier League, Guardiola a schimbat doar doi jucători, în final, în minutele 88 și 89.

Citește și:

Borna istorică atinsă de Karim Benzema în Liga Campionilor! Numai Messi mai reușise asta în istoria competiției

Debut cu gol » Alexandru Maxim a înscris la primul meci pentru Beșiktaș

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează