INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Adevăratul motiv pentru care Cristi Ganea nu joacă la Athletic Bilbao tocmai a fost dezvăluit + Reacția jucătorului

Articol de , - Publicat marti, 25 septembrie 2018 11:47

Cristi Ganea (26 de ani), fundașul transferat de la Viitorul, e slăbit după medicamentele administrate pentru a-și trata boala care-l ține pe tușă din presezon. Acum e aproape însă de reluarea pregătirilor.

Cristian Ganea a dispărut total din peisaj după transferul la Bilbao. Ajuns între timp a treia opțiune ca fundaș stânga la clubul basc, fostul jucător al Viitorului n-a prins nici banca de rezerve în primele cinci etape. Dar nu din cauza alegerilor antrenorului Berizzo. Cotidianul AS a dezvăluit motivul absențelor sale: Ganea s-a luptat cu o puternică alergie, suferită în presezon, ce l-a slăbit foarte mult și nu i-a permis să se pregătească deloc!

"Nu putea să doarmă"

"Până la începutul lunii septembrie nu a putut elimina în întregime din organism medicamentele administrate pentru a se vindeca. Fundașul român se umpluse de bube pe tot corpul și nu putea să doarmă, iar din cauza asta, nu s-a antrenat nici măcar o singură zi. Dar acum este pregătit să înceapă", susține ziarul din Madrid. 

"Da, e adevărat. Am avut o alergie. Nu știu cauza exactă, pur și simplu mi-au apărut niște bube pe corp", a fost reacția lui Ganea pentru GSP.ro.

1.000.000 €a plătit Bilbao pentru transferul lui Cristi Ganea de la Viitorul
600.000 de euro e salariu anual primit de fundașul de 26 de ani până în 2021

Cristi Ganea nu a prins lotul în niciunul dintre cele 5 meciuri jucate de Bilbao în acest debut de sezon. Ganea este a treia opțiune pe postul de fundaș stânga, după Yuri Berchiche și Mikel Balenziaga.

Vezi și: Bild face lobby pentru Alexandru Maxim: "Acum are încredere! Dacă-l ții prea mult pe bancă, și-o pierde imediat"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
torque07
torque07  •  25 Septembrie 2018, 17:38
Postat de calinescu_ pe 25 Septembrie 2018, 16:45

FABRICA DE LOSERI A LUI HAGI ....!!!!!!

Las ca scoateti voi jucatori romani..Penedo, Katzikas, Mezaguè, Kooper...noroc cu dinamo ca-i mai culege ca ramaneau saracii fara contract si alergau prin parc acum

calinescu_
calinescu_  •  25 Septembrie 2018, 16:45

FABRICA DE LOSERI A LUI HAGI ....!!!!!!

roadghost
roadghost  •  25 Septembrie 2018, 15:03
Postat de caminero pe 25 Septembrie 2018, 14:43

Sfinții părinți și doctori fără de arginți Alergie, Anemie, Uremie, Malarie, Urticarie și Aritmie ... ce buni sînt ăștia la casa omului pe post de scuză ...

:))))) mi-ai inseninat ziua, omule, mersi!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează