INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHELSEA

Adio, Vlad Chiricheş » Jose Mourinho şi-a adus fundaş central de 15 milioane de euro, jucător în top 10 cei mai promiţători tineri din Europa!

Kurt Zouma, în verde, a fost dorit și de Manchester United
Kurt Zouma, în verde, a fost dorit și de Manchester United

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 12:19

În ultimele zile, mai multe siteuri au speculat o eventuală trecere a lui Vlad Chiricheş la Chelsea, acolo unde portughezul Jose Mourinho caută înlocuitor pentru căpitanul John Terry. Un post de radio francez, RMC, îi spulberă speranţele fundaşului român.

Conform RMC, Chelsea şi-a asigurat poziţia de fundaş central odată cu semnătura lui Kurt Zouma, un francez de 19 ani de la Saint-Étienne.

Numit de Guardian în top 10 cei mai promiţători jucători din Europa şi considerat de Didier Deschamps drept unul dintre potenţialii căpitani ai Franţei în viitorul apropiat, Zouma ar urma să ajungă pe Stamford Bridge din vara acestui an.

Tranzacţia dintre cele două cluburi s-ar fi realizat în schimbul a 15 milioane de euro, iar Mourinho l-ar fi sunat personal pe jucător pentru a-şi exprima interesul.

Kurt Zouma are 1.90m, are 51 de meciuri în tricoul celor de la Saint-Etienne, pentru care a marcat de 4 ori. Un incident nefericit din cariera francezului a avut loc pe 7 noiembrie 2013, atunci cînd Zouma l-a accidentat rău pe Thomas Guerbert, de la Sochaux, lăsîndu-l cu un picior rupt şi o gleznă dislocată (VIDEO 1:29). Zouma a fost suspendat pentru 10 etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
jgionea
jgionea  •  31 Ianuarie 2014, 08:17
Postat de gabonne1982 pe 30 Ianuarie 2014, 18:37

si eu as fi citit articolul asta chiar si daca nu era vorba despre Chiriches.Iti impartasesc opinia 100%

Bravo Gabonne! Titlul incepand cu "Adio Chiriches" e confuz si pare a reflecta pozitia inexplicabila anti-Chiriches a unor redactori GSP, in linie cu alti postaci anti-Stelisti. Stim ca tabloidele din Anglia au dus o campanie desantata impotriva deschiderii pietii muncii pentru romani si bulgari , iar ca urmare, pacienti in spitalele engleze refuza sa fie tratati de personal medical originar din Romania. Chiriches reprezinta cu onoare fotbalul romanesc in acest mediu general ostil dar si obiectiv cu valorile reale. GSP ar trebui sa caute surse de informare mai serioase(ca Guardian , Telegraph ) si nu tabloide ca Daily Mail sau comentariile pe web ale unor golani englezi. For

supersolo
supersolo  •  31 Ianuarie 2014, 00:54

Chiriches de moment e bine unde e....si nu cred ca Totenham al va lasa asa usor sa plece ...daca era ...al dadeau repede ....dar se pare ca s-a incadrat in cerintele lor ...asa ca ...lasati transferurile astea de 2 bani ca nu-si au rostul....l-au cumparat cu 8 milioane ....la ora asta valoreaza conform transfermarkt.de 10 milioane ...nimeni nu da suma asta pe Chiriches la aceasta ora ...si asa cum am mai spus....e in graficul echipei si a ajuns om de baza la ei....va ramane cred cam inca 2-3 ani in Anglia-(la Totenham -) pana sa plece sau sa fie transferat....

shab
shab  •  30 Ianuarie 2014, 20:35

Mda, atata doar ca Vlad a jucat sezonul asta deja la doua echipe, deci nu ar fi putut sa-l ia nici daca nu ar fi fost o inventie de presa stirea asta. Dar am pretentii prea mari de la 'jurnalistii sportivi' de la ghesepeu. De unde sa stie ei regulamente? Ei se ocupa de barfe si cancanuri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close