INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STATUT

Titular la Gică Hagi, „frate” cu banca în străinătate. A cincea oară consecutiv rezervă!

Adrian Mazilu, situație complicată la Vitesse, foto: Imago Images
Adrian Mazilu, situație complicată la Vitesse, foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 13:46 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 15:07

Împrumutat de Brighton lui Vitesse Arnhem, penultima clasată în Olanda, Adrian Mazilu a fost rezervă și cu Twente Enschede (1-2).

Început de an de coșmar pentru Adrian Mazilu în Olanda. Împrumutat de Brighton lui Vitesse Arnhem, fostul atacant al Farului a fost rezervă pentru a cincea oară consecutiv, sâmbătă, la 1-2 pe teren propriu cu Twente Enschede. Iar Vitesse se află pe locul 17, penultimul, cu doar 16 puncte acumulate în 24 de etape.

Se pregătește construirea unui stadion de 100 de milioane de euro! Orașul nu are echipă în primele două ligi
STADION
Se pregătește construirea unui stadion de 100 de milioane de euro! Orașul nu are echipă în primele două ligi

Adrian Mazilu a jucat doar 4 minute în campionatul Olandei!

Practic, Mazilu contabilizează până acum doar 4 minute jucate în 2024, bifate pe 26 ianuarie, chiar la sosirea în Olanda, într-un meci cu Zwolle (0-1).

Și asta în condițiile în care englezii îl cedaseră pe jucătorul în vârstă de 18 ani până-n vară, ca să strângă cât mai multe minute pe teren și să acumuleze experiență internațională!

Adrian Mazilu a performat doar sub comanda lui Gheorghe Hagi

Mazilu a fost cumpărat de Brighton vara trecută, de la Farul, contra sumei de 3,5 milioane de euro. Dar i l-a lăsat până-n decembrie lui Gică Hagi, considerând că este încă prea crud pentru duelurile din Premier League.

Iar sub comanda Regelui, extrema a bifat 16 partide în Liga 1, două în preliminariile Champions League și 4 în calificăriile Conference League. Bilanț: două goluri, trei pase decisive. În schimb, odată transferat în Olanda a ajuns „frate” cu banca. Culmea, la o echipă de subsolul clasamentului!

Gheorghe Hagi: „Nu o mai dați pe mine. Ce să mai demonstreze Mazilu?”

Întrebat zilele trecute despre situația lui Mazilu, Hagi a spus că el nu mai poate influența drumul fostului său jucător în străinătate și s-a simțit chiar atacat pentru faptul că acesta nu performează în străinătate.

„Cât a fost cu noi, Mazilu a jucat. A fost bun, ați văzut ce poate. Când cineva pleacă de la noi, eu nu mai pot să răspund de el. Nu mai depinde de mine. Când e cu mine, încerc să fac. După aceea, nu e treaba mea. Sunt multe lucruri care trebuie să meargă într-o direcție ca să poți să excelezi. Sunt multe și nu vreau să intru în tipul acesta de dezbatere.

Academia n-a produs jucători? Jucătorii noștri n-au ajuns? Păi, când au ieșit cei mai buni din Europa? Cum n-au ieșit? Cele mai bune echipe din România au cumpărat de la noi. Cum n-am produs? Echipa națională a promovat 20 de jucători de la noi. Am produs foarte mult, mulți jucători buni și foarte buni.

Vreți jucători mari? Băgați bani! Statul să bage bani! Statul să sprijine, să dea lege. De câte ori am spus? M-am plictisit eu. Dacă vrem să facem performanță, o să vedeți că Mazilu nu mai pleacă și joacă la noi, la cea mai bună echipă, dar dacă trebuie să faci bugetul, pleacă pentru că trebuie să îl vinzi, chiar dacă e fraged, chiar dacă trebuia să mai stea.

Ce să mai demonstreze Mazilu când a ieșit campionul României și cel mai bun jucător în play-off? Ce să vă demonstreze la 17 ani? Cel mai bun din play-off! I-a terminat pe toți fundașii pe care i-a prins! Ce vreți să facă mai mult? Mazilu are nevoie de un club care să creadă în el, să-i garanteze și să intre să joace.

Să vedeți atunci cum crește! În rest, ce să fac eu? Dar nu răspund eu de asta! Când pleacă de la mine, nu o mai dați pe mine. Eu fac până la un punct. După aceea ce pot să fac?", a punctat Gică Hagi zilele trecute.

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-1. Gheorghe Hagi, conferință de presă la finalul meciului de la Ovidiu: „Am avut ocazii mai mari și mai clare decât ei”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Furie în Premier League » Patronul clubului a atacat centralul după eșecul cu Liverpool

Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mirstelistu
mirstelistu  •  04 Martie 2024, 13:22

Inca o teapa marca *** care se tot umfla la toata lumea numa gloabele lui nu le vede

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  03 Martie 2024, 16:26

În Olanda, fiecare echipă de Liga a III-a scoate din centrul propriu în fiecare an două extreme de valoarea lui Mazilu.

eugen_mitrescu
eugen_mitrescu  •  03 Martie 2024, 16:06

Management ,explicații și ……nonvalori….ce ne mai putem dori ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează