INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

Mutu, înfrângere la debutul pe banca lui Neftchi Baku » „Briliantul”, răpus de un fost atacant de la Inter și Manchester City

Adrian Mutu. 
Foto: Facebook @ Neftci PFK
Adrian Mutu. Foto: Facebook @ Neftci PFK

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 16:15 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 16:49

Tehnicianul Adrian Mutu (44 de ani) a debutat cu stângul pe banca celor de la Neftchi Baku. Trupa din Azerbaidjan a fost înfrântă de vicecampioana Turciei, Fenerbahce Istanbul, scor 0-1, într-un meci amical disputat în stagiul de pregătire din Rusia. 

Revenire la CSU Craiova înainte de derby-ul cu Dinamo: „Nu l-am avut deloc la dispoziție” + Ce a spus Mitriță
DINAMO - CSU CRAIOVA
Revenire la CSU Craiova înainte de derby-ul cu Dinamo: „Nu l-am avut deloc la dispoziție” + Ce a spus Mitriță

Adrian Mutu, înfrânt de Fenerbahce la debutul pe banca lui Neftchi Baku

Unicul gol al partidei a fost creat de doi jucători sosiți sosiți la Fenerbahce în această vară: Ryan Kent și Edin Dzeko. Englezul, fost coleg cu Ianis Hagi la Glasgow Rangers, i-a pasat decisiv atacantului bosniac, care a stabilit scorul final al meciului în minutul 72. 

Adrian Mutu a mizat pe următoarea formulă de start: Brkic - Buludov, Haqverdi, Salahly, Aliev - Ozobic, Mahmudov, Israfilov - Saief, Saldanha, Lebon. 

Pentru Neftchi Baku au mai evoluat Rufat Abbasov, Egor Bogomolskiy, Rahman Hadzhiyev, Atta Jaber, Aghadadash Salyanskiy, Farid Yusifli și Ismayil Zulfugarli

Neftchi Baku, 3 înfrângeri din 3 posibile în cantonamentul din Rusia

Neftchi Baku nu se descurcase grozav nici în celelalte două meciuri de pregătire, disputate înainte ca Adrian Mutu să fie numit pe banca tehnică a echipei. 

Azerii au pierdut mai întâi în fața campioanei Rusiei, Zenit St. Petersburg, 1-3, pe 1 iulie. O săptămână mai târziu, pe 8 iulie, Neftchi Baku era înfrântă categoric de campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4. 

Citește și: 

Încă un star din Premier League vrea să ia drumul Arabiei Saudite: 14 goluri sezonul trecut

Sepsi abia așteaptă duelul cu CSKA Sofia din Europa: „O adversară puternică, dar nu imposibilă” + cotele caselor de pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Costel2202
Costel2202  •  15 Iulie 2023, 20:13

Mutu a fost un jucător de nivel mediu în Europa,bun în România dar ca antrenor...praf !!! Asta ca să nu mai vorbim de moralitatea acestui individ care oricum nu este un exemplu pentru nimeni !

rumunek
rumunek  •  15 Iulie 2023, 19:49
Postat de Dede1972 pe 15 Iulie 2023, 18:46

Domnilor, la fel ca si fenomenul 'Ianis Hagi', Mutu ramane un fotbalist mediocru si plin de...vanturi. Aceasta este parerea umila a unui profan necunoscut.

Poate antrenor mediocru. Fotbalist mediocru nu are cum, nici genial, dar foarte bun. L-aș compara cu Adi Ilie, ca nivel al cluburilor la care a jucat și a importanței sale în acele echipe.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  15 Iulie 2023, 19:26
Postat de Dede1972 pe 15 Iulie 2023, 18:46

Domnilor, la fel ca si fenomenul 'Ianis Hagi', Mutu ramane un fotbalist mediocru si plin de...vanturi. Aceasta este parerea umila a unui profan necunoscut.

Mutu ramane un fotbalist mediocru si plin de...vanturi. ????????????????????????? BAH TU ESTI PROST ???? Bah prostalaule Mutu se afla in primii 5 jucatori de cand s-a infiintat fotbalul la noi in tara :)))) si tu spui ca este mediocru =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) *** !! Tine-te de sapa , lasa fotbalul !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează