INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Alarmă la clubul lui Nedelcearu! AEK riscă o penalizare de 10 puncte și excluderea pe viață a patronului!

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 14:00 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:30

Proprietarul Dimitris Melissanidis și oficialii grupării ateniene sunt anchetați pentru că ar fi încercat să influențeze numirea membrilor Comitetului Director al federației elene.

Nu era suficient scandalul după 1-5 cu Olympiakos, ultrașii, antrenorul și patronul criticându-i usturător pe Nedelcearu și coechipierii săi. AEK Atena riscă și mai mult, într-un caz mult mai periculos pentru club.

Zagorakis a fost ales președintele federației

Oficialii galben-negrilor, mai ales proprietarul Dimitris Melissanidis, sunt suspectați că au încercat să influențeze desemnarea membrilor Comitetului Director al federației (EPO) în urmă cu o săptămână. Când a fost ales președinte EPO Theodoros Zagorakis, 49 de ani, căpitanul naționalei elene campioană a Europei în 2004. MVP-ul acelui turneu final.

Comitetul de Etică al forului grec a început deja ancheta și s-a speculat că se insistă pentru pedepsirea drastică a lui AEK. Zece puncte penalizare pentru echipă și excluderea pe viață din fotbal a lui Melissanidis.

Citește și alte știri din Grecia:

Nedelcearu, în mijlocul unui scandal uriaș la AEK » Patronul s-a dus peste ei la hotel: „Ați făcut clubul de râs, idioților!”

Super Boloni! Din prăpastie, direct în vârf: cea mai mare victorie la Panathinaikos!

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează