INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Alarmă la clubul lui Nedelcearu! AEK riscă o penalizare de 10 puncte și excluderea pe viață a patronului!

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 14:00 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:30

Proprietarul Dimitris Melissanidis și oficialii grupării ateniene sunt anchetați pentru că ar fi încercat să influențeze numirea membrilor Comitetului Director al federației elene.

Nu era suficient scandalul după 1-5 cu Olympiakos, ultrașii, antrenorul și patronul criticându-i usturător pe Nedelcearu și coechipierii săi. AEK Atena riscă și mai mult, într-un caz mult mai periculos pentru club.

Zagorakis a fost ales președintele federației

Oficialii galben-negrilor, mai ales proprietarul Dimitris Melissanidis, sunt suspectați că au încercat să influențeze desemnarea membrilor Comitetului Director al federației (EPO) în urmă cu o săptămână. Când a fost ales președinte EPO Theodoros Zagorakis, 49 de ani, căpitanul naționalei elene campioană a Europei în 2004. MVP-ul acelui turneu final.

Comitetul de Etică al forului grec a început deja ancheta și s-a speculat că se insistă pentru pedepsirea drastică a lui AEK. Zece puncte penalizare pentru echipă și excluderea pe viață din fotbal a lui Melissanidis.

Citește și alte știri din Grecia:

Nedelcearu, în mijlocul unui scandal uriaș la AEK » Patronul s-a dus peste ei la hotel: „Ați făcut clubul de râs, idioților!”

Super Boloni! Din prăpastie, direct în vârf: cea mai mare victorie la Panathinaikos!

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează