INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Ajax i-a răspuns lui Bruges! Unde va juca Răzvan Marin în această iarnă

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 16:28

Ajax Amsterdam ar fi refuzat și a doua ofertă făcută de FC Bruges, liderul Jupiler League, pentru Răzvan Marin, anunță site-ul belgian Voetbal24.

Curtat insistent de FC Bruges, care ar fi vrut să-l împrumute acum, cu opțiune de transfer definitiv la sfârșitul sezonului, Răzvan Marin nu va pleca probabil de la Ajax în această iarnă.

AJAX VREA SĂ-L PĂSTREZE PE RĂZVAN MARIN

Clubul din Amsterdam ar fi respins și a doua ofertă a făcută de liderul campionatului belgian, susține site-ul Voetbal24.
 

Antrenorul „lăncierilor”, Erik ten Hag, dezmințise recent că el și „lăncierii” ar vrea să se despartă de „tricolor”. „Noi ne luptăm pe trei fronturi, în campionat, Cupă şi Europa League, deci e nevoie de un lot consistent”, a declarat tehnicianul olandez.

„Există anumite posturi cheie, dar și o categorie de jucători la care am putea renunţa, chiar aș fi de acord să se transfere sub formă de împrumut. Nu e cazul și cu Răzvan Marin, cred că va rămâne”.

CITEȘTE ȘI:

Ladislau Boloni ar putea ajunge la Anderlecht! Mutarea pregătită pentru a-i elibera drumuL

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
jenny10
jenny10  •  22 Ianuarie 2020, 17:53

Osa joace la FC *** *** sauFC ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

energydrik
energydrik  •  22 Ianuarie 2020, 17:23
Postat de kratosdoom pe 22 Ianuarie 2020, 17:16

de ce ai mai pastra pe55arda aia de jucator in lot? sa iti bati joc de el sau de ce? ca de jucat nu o sa joace niciodata la ajax.

Ce vorbesti? In cupa o sa fie titular de drept! Aia nu e o competitie din care clubul castiga bani? Ca si cu Tatarusanu, asta e valoarea fotbalistilor romani si trebuie sa intelegem ca e un pas inainte fata de liga 1, sa fii titular in cupa frantei e cu mult superior. Cupa frantei este o competitie pe bune, in liga 1 se joaca balet pentru casele de pariuri. Asa ca, sa ne vedem lungul nasului, e bine pentru Marin sa joace titular in Cupa, mai prinde si 5-15 min in campionat... de vis! Tu ai vazut ce a declarat Hagi despre Ianis? A avut un an 2019 fabulos, plin de reusite in Genk!

kratosdoom
kratosdoom  •  22 Ianuarie 2020, 17:16

de ce ai mai pastra pe55arda aia de jucator in lot? sa iti bati joc de el sau de ce? ca de jucat nu o sa joace niciodata la ajax.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează