INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Al Hilal a făcut scor la primul meci cu Răzvan Lucescu pe bancă!

Răzvan Lucescu
(foto: alhilal.com)
Răzvan Lucescu (foto: alhilal.com)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 12:13

Răzvan Lucescu, 50 de ani, a debutat pe banca lui Al Hilal cu o victorie la scor, 10-0, în fața lui SV Spittal, formație din liga a 4-a austriacă, într-un meci amical. 

Jucătorii folosiți de Răzvan Lucescu în primul test din această vară:

Prima repriză

repriza1

A doua repriză

repriza2

4 româniau mai fost antrenori principali la Al Hilal de-a lungul timpului: Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu și Laurențiu Reghecampf

Cei mai importanți jucători care vor fi sub comanda lui Răzvan Lucescu la echipa din Arabia Saudită sunt Andre Carrillo (28 de ani), Sebastian Giovinco (32 de ani), Carlos Eduardo (29 de ani) și Bafetimbi Gomis (33 de ani).

Lucescu jr a surprins întreaga lume fotbalistică după ce s-a despărțit de PAOK Salonic și a semnat cu Al Hilal în urmă cu o săptămână.

În sezonul trecut, a reușit cea mai bună performanță din istoria fotbalului grec, campion neînvins cu PAOK și primul care cucerește titlul și Cupa în același sezon.

3 trofeea cucerit Lucescu în doi ani la clubul din Salonic: eventul în acest an, plus Cupa Greciei, în 2018

*știre de Alexandru Barbu

Citește și:

PAOK // Răzvan Lucescu, mesaj de adio la plecarea din Grecia: „Au fost cei mai buni doi ani din viața mea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  10 Iulie 2019, 16:06

Mare rezultat !! Dupa nume, cred ca a batut echipa vreunui spital din Austria !!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  10 Iulie 2019, 14:11

penibil

badeadorian
badeadorian  •  10 Iulie 2019, 13:43

Nu stiam ca antrenamentele fac obiectul titlurilor pompoase !! Cred ca au avut si o miuta 'tinerii' cu 'batranii' scor 7-8 , nu spuneti nimic de asta ?. Ca s-au marcat 15 goluri !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează