INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK // Răzvan Lucescu, mesaj de adio la plecarea din Grecia: „Au fost cei mai buni doi ani din viața mea!”

Răzvan Lucescu - PAOK
Răzvan Lucescu - PAOK

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 09:34

Răzvan Lucescu (50 de ani) s-a despărțit azi oficial de PAOK Salonic. Vestea-șoc de ieri a fost confirmată de site-ul clubului din Grecia.

Așa cum GSP.ro anunța aseară, antrenorul român a luat hotărârea de a încheia colaborarea cu PAOK și va pleca la arabi.

Vezi AICI detalii despre plecarea lui Răzvan Lucescu

„PAOK anunţă încheierea colaborării cu Răzvan Lucescu. Tehnicianul român a activat o clauză cu privire la încheierea anticipată a înţelegerii”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Răzvan Lucescu a ținut să le mulțumească celor din conducerea grupării elene și le-a transmis că PAOK este capabilă să câștige trofee și fără el la cârmă.

„Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate.

Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire.

Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea şi calitatea să continue să câştige trofee, pentru că le merită”, a spus Răzvan Lucescu, într-un comunicat postat pe site-ul lui PAOK.

Răzvan Lucescu ar putea ajunge la Al Hilal, club care ar dori să îi ofere nu mai puțin de 4 milioane de euro pe sezon, de cinci ori mai mult decât obținuse prin prelungirea contractului cu PAOK. 

De asemenea, arabii îi vor plăti și clauza de reziliere, de 2 milioane de euro. 

VEZI ȘI:

Jucătorii lui PAOK Salonic au reacționat imediat, după plecarea lui Răzvan Lucescu: „E păcat să plecați chiar înainte de startul pregătirii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
aurelguga
aurelguga  •  29 Iunie 2019, 18:35

Oricat de mult te stimez, acum ai gresit amarnic. Ai aratat o latura urata pe care nu credeam sa o vad la tine. Sa il numim jn moment dw ratacire. Bafta sa te reintorci la principii mai bune.

comedy.central
comedy.central  •  29 Iunie 2019, 13:44

De ce oare stelistii gigisti vor sa sara in față cu comentarii schi. zoi. de!?? Mereu același tipar caraghios gigist....

vladutz13
vladutz13  •  29 Iunie 2019, 11:05

Dintre toate plecarile la arabi asta este cea mai ridicola!!! Urma o participare in Champions League!!! Incredibil

Vezi toate comentariile (6)
Comentează