INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Jucătorii lui PAOK Salonic au reacționat imediat, după plecarea lui Răzvan Lucescu: „E păcat să plecați chiar înainte de startul pregătirii”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 21:00

Răzvan Lucescu (50 de ani) a șocat cu decizia de a pleca de la PAOK, chiar înaintea debutului cu grecii în cupele europene, alegând banii arabilor.

Potrivit site-ului www.tanea.gr, jucătorii lui PAOK au fost uluiți de vestea dată de Răzvan Lucescu. Unul dintre ei i-ar fi spus antrenorului: „E păcat să plecați chiar înainte de startul pregătirii”.

Alb-negrii urmau să înceapă cantonamentul din Olanda peste două zile.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic! Stupoare în Grecia: unde vrea să semneze + salariul e gigantic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Iunie 2019, 22:46

La fel ca Stanciu pleacă în Asia și nu fac nimic bun doar baga bani în conturi:)))

2247532728616092
Marius Calin Chereches  •  28 Iunie 2019, 21:35

Daca nu are motive extrem de intemeiate, este o mare magarie si va fi foarte greu sa revina in Europa. Nu poti sa accepti prelungire de contract acum cateva luni, sa faci programul echipei si apoi sa pleci cu 3 zile inaine de inceperea pregatirilor. Plus, ca nu pleaca la Barca :) Initial nu am fost de acord cu pozitia lui Hagi, dar acum am impresia ca stia bine despre cine vorbeste.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează