INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Răzvan Lucescu riscă să fie demis după încă o umilință! Al Hilal, învinsă de noua echipă a lui Constantin Budescu » Clauza care îl poate salva

Răzvan Lucescu, antrenor Al Hilal
Răzvan Lucescu, antrenor Al Hilal

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2021 17:06 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 17:42

Răzvan Lucescu, 51 de ani, a pierdut cu Damac, 0-1, penultima clasată și este la 5 puncte de liderul Al Shabab. Antrenorul român riscă să fie demis, deși Al Hilal ar tebui să-i achite două milioane de dolari.

Răzvan Lucescu își periclitează grav viitorul la Al Hilal, după încă o înfrângere jenantă, 0-1 ieri cu penultima clasată din Arabia Saudită. Noua echipă a lui Constantin Budescu nu l-a putut convoca pentru că n-a primit cartea verde din România. Astra a învins la Iași fără el, la fel Damac. Golul a venit după un corner și o lovitură de cap a algerianului Chafai (45). Degeaba a mizat în teren pe Gomis, Carillo și Vietto și a avut posesie zdrobitoare (81%), campioana nu a reușit nici să înscrie!

Al Hilal: 5 eșecuri în 13 meciuri

Băgat în ședință de șeici la vestiare joi, antrenorul român mai primise o șansă, după eșecurile în Supercupă și în campionat, cu Al Nassr și Abha. Și părea să iasă din impas câștigând pe terenul "lanternei roșii" Al Ain, cu pokerul lui Gomis. Din ultimele 13 partide în toate competițiile, Răzvan a pierdut cinci și a remizat în tot atâtea, încasând 17 goluri. Al Hilal a căzut din nou pe locul 3, și după Al Ahli, și a ajuns la cinci puncte de liderul Al Shabab, când mai sunt 12 etape de disputat.

Răzvan Lucescu, contract până în vară cu Al Hilal

Clubul ezită să-l dea afară, pentru că, mai având contract până în vară, Luce junior ar trebui să primească drept despăgubiri circa două milioane de dolari, adică jumătate din salariul său anual. 

VIDEO. Răzvan Lucescu s-a săturat de critici: „Ce mă interesează că oamenii gândesc așa despre mine? Ignoranți, nu se informează!”

Mai multe știri despre stranieri:

Adrian Ursea, învins la limită de PSG în Ligue 1 » Nice, fără victorie de 12 ani pe Parc des Princes

Notele primite de Ianis Hagi, după Rangers - Kilmarnock: „A luminat jocul în debut, dar s-a stins pe parcurs”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  14 Februarie 2021, 18:24

Pai am citit in Gazeta Spriturilor ca l-au demis harabii pe co-antrenorul anului in Romanica, acum 2 saptamani. Acum citesc ca doar risca sa fie demis. Ceea ce inseamna ca peste o saptamana, doua, o sa citim ca risca sa fie angajat. Bravos pseudojurnalisti de doi bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează