INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Dance, dance, baby! Imagini de senzație cu Șumudică: dans spectaculos în fața galeriei după ce a zdrobit echipa lui Contra

Marius Șumudică/ foto: Twitter @Al Raed
Marius Șumudică/ foto: Twitter @Al Raed

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 21:22 / Actualizat luni, 15 mai 2023 23:31

Al Raed, cu Marius Șumudică pe bancă și cu Silviu Lung Jr. în poartă, a câștigat categoric cu Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, cu scorul de 5-0. La final, Șumi s-a descătușat în fața galeriei cu un dans care i-a ridicat pe fani în picioare.

Pe hârtie părea că va fi un meci echilibrat între echipele antrenate de tehnicienii români. Șumudică nu l-a menajat însă pe Contra și a reușit să-l întreacă în clasament, după un categoric 5-0.

VIDEO. Șumudică, dezlănțuit după meci

Șumudică l-a zdrobit pe Contra

Al Raed a deschis repede scorul, după 10 minute, prin El Berkaoui. Elevii lui Șumudică și-au dublat avantajul prin Fouzair, care a punctat din penalty în minutul 20.

Marcatorul golului doi a reușit „dubla” după o oră de joc, din pasa lui Tavares. El Bourkaoui i-a urmat exemplul și a înscris și el al doilea gol, în minutul 85, și a dus scorul la un neverosimil 4-0. Fouzair a câștigat duelul cu coechipierul său pentru hattrick. A pus cireașa pe tort în prelungiri, 90+4.

Victoria clară a fost sărbătorită fără reținere de Marius Șumudică. Tehnicianul lui Al Raed a mers în fața galeriei, unde s-a descătușat. Timp de un minut a dansat pe ritmurile scandărilor, spre deliciul suporterilor. 

La meci au asistat numai 1.000 de suporteri, fanii fiind supărați după eșecul de runda trecută când Al Raed a pierdut derby-ul local cu Al Tawoon, scor 1-2. Șumudică i-a recucerit însă astăzi cu succesul la scor, dar și cu spectatocul de la finalul partidei.

Cu 3 etape rămase, echipele antrenate de Șumudică și Contra sunt departe de retrogradare, la 11 puncte peste Al Adalh, echipa de pe poziția 15, prima care duce în liga a doua. Al Adalh are însă 26 de meciuri, la fel ca Damac, și cu unul în minus față de Al Raed.

Citește și:

Arbitrul cerut de MM Stoica la finala Farul - FCSB: „O spun clar și răspicat!”
FARUL - FCSB
Arbitrul cerut de MM Stoica la finala Farul - FCSB: „O spun clar și răspicat!”
Dinamo - CSA Steaua 3-0 » Burcă-taka apropie „câinii” de Liga 1! Dinamo i-a năucit pe rivalii de la CSA Steaua
Dinamo - CSA Steaua
Dinamo - CSA Steaua 3-0 » Burcă-taka apropie „câinii” de Liga 1! Dinamo i-a năucit pe rivalii de la CSA Steaua

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
inshallah
inshallah  •  16 Mai 2023, 14:47

Gretos

turbozero
turbozero  •  16 Mai 2023, 11:07

in ce comuna antreneaza sumudica? oare din sezonul urmator il va avea coleg de tarla pe dan penalty?

patratel2019
patratel2019  •  16 Mai 2023, 07:55

Dansao frumusao dar minte si rezultate nu prea aveao!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează