INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

Alarmă la echipa națională! George Pușcaș riscă să rateze barajul cu Islanda dacă se operează

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 09:10

George Pușcaș, atacantul lui Reading, are umărul dislocat. În cazul în care va fi supus unei intervenții chirurgicale, va sta trei-patru luni. Dar englezii susțin că, fără operație, ar putea reveni luna viitoare.

Mirel Rădoi așteaptă cu nerăbdare vești despre George Pușcaș, 23 de ani. Și cu îngrijorare. Noul selecționer și-ar putea pierde cel mai important om de gol pentru semifinala barajului cu Islanda, din 26 martie.

Miercuri, la 1-1 Barnsley în deplasare, „tricolorul” a căzut pe umăr și a fost înlocuit în minutul 65. „Nu arată bine. Are ceva la umăr, trebuie să facă o rezonanță magnetică. Pare o dislocare", afirma imediat după meci Mark Bowen, managerul lui Reading. Și chiar are umărul dislocat.

Potrivit site-ului local Getreading, atacantul în vârstă de 23 de ani a fost consultat de un reputat ortoped în acest week-end, care i-ar fi zis că, dacă va fi supus unei intervenții chirurgicale, va fi indisponibil trei-patru luni. Dar sunt șanse să revină mult mai repede numai cu tratament. Cel târziu luna viitoare.

Ieri, la sfârșitul partidei cu Stoke (0-0), același Bowen a vorbit iar despre Pușcaș. Părea mai optimist: „Avem speranțe. A fost văzut de un specialist pentru umărul dislocat. I s-a spus că, în principiu, este nevoie de operație. Totuși, dacă face o pauză de o săptămână sau zece zile, este posibil ca starea lui să se îmbunătățească”.

6 goluria marcat George Pușcaș în 14 selecții la echipa națională

6 goluriare Pușcaș în 17 meciuri jucate la Reading în Championship

Citește și:

Cristiano Ronaldo, Ronaldo Fenomenul sau Ronaldinho?! DEZBATERE: Care a fost cel mai bun Ronaldo? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fremenul
fremenul  •  15 Decembrie 2019, 11:10
Postat de klauz pe 15 Decembrie 2019, 10:55

Ca nu joaca birlicul Puscas, incredibil de prost si de slab fotbalist, rudimentar si fara calitati, e de bine pentru nationala, insa, chiar si asa, nu trec de Islanda, care e o echipa buna...

Da, o sa joace ceilalti atacanti ai nostri, Edinson Cavani si Luis Suarez. Plus tanara speranta Erling Haaland.

klauz
klauz  •  15 Decembrie 2019, 10:55

Ca nu joaca birlicul Puscas, incredibil de prost si de slab fotbalist, rudimentar si fara calitati, e de bine pentru nationala, insa, chiar si asa, nu trec de Islanda, care e o echipa buna...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Decembrie 2019, 10:16

Si daca nu se opera,cine va zis voua ca la finu'Mirel,mai era Puskas titular?Il baga pe Tanase,ca uite,s-a vaitat nasu'la televizor, ca n-are oferte pentru el si ca si daca ar avea,nu poa'sa ceara mai mult de 5 milioane pe el!Ntz,ntz,ntz!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează