INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Probleme mari pentru Rangers înaintea returului cu Alsakert din Europa League » Mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipă

Ianis Hagi și John Lundstram la meciul tur dintre Rangers și Alaskert
Foto:Imago
Ianis Hagi și John Lundstram la meciul tur dintre Rangers și Alaskert Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 10:20 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 10:57

Rangers a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus în cadrul clubului.

  • Returul meciului Alsakert - Rangers se joacă joi seară de la ora 18:00
  • În tur, scoțienii s-au impus cu scorul de 1-0 în fața armenilor

După victoria categorică din campionat împotriva lui Ross County, scor 4-2, pentru Rangers urmează returul cu Alashkert. Veștile de pe „Ibrox Park” nu sunt bune.

„Rangers confirmă că în timpul rutinei de testare au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus. Cei găsiți pozitivi se află în autoizolare alături de apropiații lor. Am ținut cont cu strictețe de proceduri și protocoale.

De la începutul pandemiei, Rangers a colaborat cu Guvernul Scoției și Federația de Fotbal din Scoția pentru a ne asigura că staff-ul nostru este în siguranță. Asta vom face și în continuare”, se arată în comunicatul oficial emis de clubul din Scoția.

Conform celor de la Glasgow Live, câțiva jucători de la Rangers au fost găsiți pozitivi la Covid 19. Printre cei infectați se află și membri ai staff-ului tehnic al echipei. Cei infectați se află acum în auto-izolare alături de apropiații lor. 

Deși clubul nu a precizat oficial că printre cei infectați se află și fotbaliști, sursa citată anunță că printre persoanele depistate pozitiv se regăsesc și unii dintre elevii lui Steven Gerrard.

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

Steven Gerrard a lăudat atitudinea pe care internaționalul român o are atât la antrenamente, cât și pe terenul de joc, și îi prevede un viitor strălucitor. 

„Cred că Ianis a fost foarte bun în majoritatea momentelor meciului cu Alashkert. A avut o perioadă de pregătire intensă și traversează un moment fantastic. A suferit acea accidentare în meciul cu Livingston, iar asta l-a tras puțin înapoi, dar pare că este într-o continuă creștere, de la an la an. 

Este profesionistul suprem. Vrea să învețe, să se dezvolte, să devină tot mai bun. Toți suntem conștienți de moștenirea sa. Are un tată legendar, iar el vrea să îi calce pe urme. Nu vrem să punem presiune pe el, dar avem multe dovezi ale profesionalismului său. Iubește fotbalul și vrea să ajungă în top! 

Este o plăcere să lucrezi cu el și să îi urmărești dezvoltarea, pas cu pas. Devine tot mai puternic, s-a adaptat complet ligii. Dacă rămâne sănătos îl va aștepta un sezon foarte bun”, a declarat Steven Gerrard, conform The Scotsman.

Cele mai bune momente ale lui Ianis Hagi în tricoul celor de la Rangers

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cifrele lui Mitriță la PAOK: ce salariu va avea jucătorul și cât va primi New York City » Nicio șansă pentru Craiova

Young Boys, „călăul” CFR-ului, e în grupele Ligii! Ludogoreț, eliminată + final în PSV - Benfica

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează