INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

EXCLUSIV Cifrele lui Mitriță la PAOK: ce salariu va avea jucătorul și cât va primi New York City » Nicio șansă pentru Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 25 august 2021 09:32 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 10:03

Pentru Alexandru Mitriță (26 de ani), dorit și de CSU Craiova, PAOK îi dă 500.000 de euro lui New York City. Jucătorului i-a oferit 600.000 de euro pe sezon.

Suporterii Universității Craiova au sperat până-n ultima clipă că-l vor revedea pe Alexandru Mitriță în tricoul alb-albastru. I-ar fi prins nemaipomenit echipei, după ce l-a pierdut pe Alex Cicâldău. N-a fost să fie. Dorit de compatriotul Răzvan Lucescu la PAOK, „Piticul” o „virează” spre Salonic. 

GSP.RO a aflat cifrele implicate în tranzacția dintre alb-negri și New York City, clubul de care aparține jucătorul. Iar concluzia e că Bănia n-avea nicio șansă. Potrivit surselor ziarului din anturajul clubului elen, PAOK i-a convins pe americani cu 500.000 de euro, pentru un împrumut până la finele sezonului în curs. 

PAOK, ofertă de salariu mai mult decât dublă față de Craiova

După ce au primit OK-ul lui NY City, grecii au negociat cu Mitriță. Salariul oferit: 600.000 de euro pe sezon. Adică 50.000 de euro pe lună, mai mult decât dublu față de ce i-ar fi putut plăti la Craiova nașul său, Mihai Rotaru. În MLS, fostul căpitan al oltenilor avea un contract de aproape un milion de euro pe sezon! 

Pentru el, foarte important este și faptul că Salonicul e aproape de casă. Soția și copilul său sunt în Bănie, astfel că o întoarcere în Statele Unite ar fi însemnat cea mai nefericită soluție. În octombrie 2020, el a favorizat împrumutul la Al Ahli, în Arabia Saudită, tocmai pentru a putea ajunge mai repede și cât mai des la Craiova, lângă familie. 

Numai că, la saudiți, lucrurile n-au mers așa cum și-ar fi dorit. La un moment dat adunase 3 luni de când nu-i mai intrase niciun ban în cont, așa că a decis să plece. Iar săptămâna trecută și-a reziliat contractul scadent în ianuarie 2022 pe cale amiabilă.

Mitriță a fost vândut pe 4 februarie 2019 de CSU Craiova lui New York City. Preț: 7,4 milioane de euro. Contractul său cu echipa americană expira pe 4 februarie 2023. 

Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină.

- Mihai Rotaru, patron CSU Craiova, săptămâna trecută, la Digisport

Citește și alte știri internaționale: 

Real Madrid a început ofensiva pentru Kylian Mbappe » Ofertă uriașă pentru starul lui PSG

Ajunge până la urmă Ronaldo lângă Messi la PSG? Postarea care le dă speranțe fanilor fotbalului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
kuba
kuba  •  26 August 2021, 10:02

Și cât au așteptat clonatii sa se întoarcă manelistu asta mic și sa refuleze ei pe aici :))))))) Lasă bă ca revin Kelic și Thiago Ferreira :)))) Ce bătăiță va dam pe 2 Octombrie !

flosud97
flosud97  •  25 August 2021, 22:01

Bre stati linistiti zisa reghe-blat ça va detona bomba cu mitrita il intorc de la greci, cica vine pe jos sa joace pentru nasu deh gratis

flosud97
flosud97  •  25 August 2021, 22:01

Bre stati linistiti zisa reghe-blat ça va detona bomba cu mitrita il intorc de la greci, cica vine pe jos sa joace pentru nasu deh gratis

Vezi toate comentariile (9)
Comentează