INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid a început ofensiva pentru Kylian Mbappe » Ofertă uriașă pentru starul lui PSG

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 22:57 / Actualizat marti, 24 august 2021 23:04

Kylian Mbappe (22 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Paris Saint-Germain și este decis să părăsească formația pariziană, iar cea mai probabilă destinație este Real Madrid.

Vedeta este disperată să plece de la PSG, astfel că Real Madrid a pregătit o ofertă uriașă în schimbul său: 160 de milioane de euro.

Anunțul a venit de la renumitul jurnalist italian Fabrizio Romano, cel care afirmă că Realul pune pe masă 160 de milioane de euro pentru starul francez, iar oficialii grupării blanco chiar „au confirmat” această intenție. 

De asemenea, după oferta oficială trimisă către PSG, Real Madrid ar fi solicitat permisiunea de a discuta direct cu jucătorul sau cu reprezentanții săi.

Mbappe a refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului

Oferta Realului vine după ce atacantul a refuzat și ultima ofertă făcută luni de clubul parizian, de cinci sezoane plus unu opțional și 25 de milioane salariu anual, și o importantă mărire de salariu. Mbappe nu se gândește decât să plece la Madrid și să fie în centrul unui proiect, lucru imposibil acum și după venirea lui Messi la PSG.

Pleacă Mbappe, vine Ronaldo?

Posibilul transfer al lui Kylian la Real i-ar deschide ușa lui Cristiano Ronaldo la Paris. Viitorul lui Ronaldo la Juventus este „în ceață”, iar odată cu plecarea lui Mbappe starul lusitan ar putea veni pe Parc des Princes, lângă Messi și Neymar.

La debutul său în al doilea mandat pe banca piemontezilor, Massimiliano Allegri a surprins, alegând să-l lase pe banca de rezerve pe Cristiano Ronaldo, deși starea fizică și mentală a portughezului îi permitea să înceapă jocul în formația de start.

„A fost cererea lui Ronaldo de a rămâne pe bancă, deoarece Cristiano speră să găsească o nouă echipă în zilele următoare. Juventus nu a primit încă nicio ofertă oficială pentru el”, a scris același Fabrizio Romano pe Twitter.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Final de telenovelă: Alexandru Mitriță semnează! Acord total

Ajunge până la urmă Ronaldo lângă Messi la PSG? Postarea care le dă speranțe fanilor fotbalului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  25 August 2021, 09:39

"Vedeta este disperată să plece de la PSG" :)))

sergiu37
sergiu37  •  25 August 2021, 00:30

160 de milioane doar? Ce crede realul că e sezon de discounturi? Valorează cel puțin dublu, depinde și de cât îi dau salar, dar 160 e ridicol de puțin.

mm_stoica
mm_stoica  •  24 August 2021, 23:36

vine morutan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close