INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ajunge până la urmă Ronaldo lângă Messi la PSG? Postarea care le dă speranțe fanilor fotbalului

Leo Messi și Cristiano Ronaldo în tricoul celor de la PSG
Leo Messi și Cristiano Ronaldo în tricoul celor de la PSG

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 18:49 / Actualizat marti, 24 august 2021 20:23

Viitorul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Juventus este incert, starul portughez forțând plecarea de la Torino. O posibilă destinație pentru Cristiano este PSG, echipă la care ar fi coleg cu Messi. 

Fanii fotbalului au mari speranțe că cei doi cei mai buni fotbaliști din lume pot fi coechipieri într-un final.

Asta după ce Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, fratele Emirului Qatarului, proprietarul Paris Saint Germain, cel care l-a pus președinte pe Nasser Al-Khelaifi, a postat o poză pe rețelele de socializare în care Messi și Cristiano poartă amândoi tricoul parizienilor.

De asemenea, acesta a scris în descrierea pozei cuvintele: „Poate?” și „Ar putea fi?”, lucru care le-a aprins imaginația fanilor francezi.

Khalifah anunțase și transferul lui Messi

Khalifah își făcuse deja treaba pe Twitter pe 6 august, când a anunțat pe contul său de Twitter că negocierile pentru aducerea lui Messi s-au încheiat cu succes. 

A fost la doar o zi după ce Barcelona a anunțat lumii că argentinianul nu va mai juca pentru club. La acea vreme, tweet-ul lui Khalifah părea mai degrabă o expresie a dorinței, dar trei zile mai târziu semnarea a fost anunțată oficial.

Ronaldo, rezervă la Juventus

La debutul său în al doilea mandat pe banca piemontezilor, Massimiliano Allegri a surprins, alegând să-l lase pe banca de rezerve pe Cristiano Ronaldo, deși starea fizică și mentală a portughezului îi permitea să înceapă jocul în formația de start.

„A fost cererea lui Ronaldo de a rămâne pe bancă, deoarece Cristiano speră să găsească o nouă echipă în zilele următoare. Juventus nu a primit încă nicio ofertă oficială pentru el”, a scris cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano pe Twitter.

Transferul lui Cristiano la Paris depinde dacă Kylian Mbappe se va transfera în această vară la Real Madrid. Jucătorul francez i-ar fi informat deja pe parizieni că nu vrea să continue pe Parc des Princes și, dacă nu va fi vândut în această vară, va pleca anul următor liber de contract.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Final de telenovelă: Alexandru Mitriță semnează! Acord total

Oficial! Florin Andone a fost prezentat la Cadiz » Primele declarații ale atacantului după revenirea în Spania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează