INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Alex Băluță, la primul gol în Ungaria! Și-a propulsat echipa pe primul loc

Alex Băluță (jucătorul în echipament alb)
Alex Băluță (jucătorul în echipament alb)

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 11:09 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 12:04

La al doilea meci ca titular, decarul Akademiei Puskas a adus victoria la 1-0 cu Mezőkövesd și e lider, cu nouă puncte după patru etape.

După doi ani în Cehia, unul la Slavia Praga și altul împrumut la Slovan Liberec, Alex Băluță a plecat în Ungaria. Akademia Puskas a plătit 700.000 de euro, iar el a semnat un contract pe trei sezoane și a primit tricoul cu numărul 10.

4 selecțiiare Alexandru Băluță la echipa națională

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani și-a făcut repede simțită prezența. La al doilea meci ca titular, Băluță a înscris golul victoriei vineri seară, 1-0 acasă cu Mezőkövesd. Cu acest succes, Akademia Puskas devine lider în prima ligă maghiară, cu nouă puncte în patru etape.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Havertz este Johan Cruyff al zilelor noastre”. Cine a făcut această comparaţie

Antrenorul echipei tremură: „A fost dureros să-i aud pe fanii lui Ladislau Boloni cerându-mi demisia”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close