INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Antrenorul echipei tremură: „A fost dureros să-i aud pe fanii lui Ladislau Boloni cerându-mi demisia”

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 10:30 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 10:35


Ivan Leko a început poticnit acest sezon la Antwerp, dar aruncă săgeți spre fostul antrenor: „Antwerp a jucat în unele meciuri din acest sezon cel mai bun fotbal din ultimii trei ani". Exact perioada când echipa era pregătită de Ladislau Boloni.

Ivan Leko, antrenorul croat care l-a înlocuit pe Loți Bölöni vara trecută la Antwerp, nu a început prea bine acest campionat la echipa flamandă, având două înfrângeri și două egaluri în primele șapte etape. Suporterii roș-albilor l-au considerat pe el vinovat și, conform presei belgiene, au apărut chiar zvonuri legate de o posibilă demitere.

A comentat această situație pentru Het Laatste Nieuws, incluzându-l și pe fostul tehnician în discuție. „A fost dureros să-i aud pe fanii lui Laszlo Bölöni cerându-mi demisia, dar, în același timp, asta îmi dă și o extra motivație pentru a munci și mai mult, și mai bine". Leko a mai spus: „Toți știm cât de repede se schimbă percepția în fotbal. Nu eram un antrenor mai valoros în urmă cu cinci săptămâni, când am cucerit Cupa. Nu eram Guardiola atunci, așa cum nu sunt nici cel mai slab acum".
 

Și o altă aluzie acidă la Bölöni:„Dacă e să privim sinceri, Antwerp a jucat în unele meciuri din acest sezon cel mai bun fotbal din ultimii trei ani". Exact perioada în care echipa a fost pregătită de Loți.

Vineri, în etapa a 7-a, Antwerp a învins cu 3-1 la Kortrijk, golurile decisive fiind marcate în minutele 82 și 90+2.

VIDEO Mirel Rădoi este pregătit de baraj: „Islandezii vor să venim relaxați”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Căpitanul lui Șahtior nu mai vrea să vorbească despre Mircea Lucescu: „A făcut o alegere! E o motivație pentru noi”

Barcelona a primit o ofertă de 150 de milioane pentru Ansu Fati! Care a fost prima reacție a catalanilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează