INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

DINAMO KIEV. Căpitanul lui Șahtior nu mai vrea să vorbească despre Mircea Lucescu: „A făcut o alegere! E o motivație pentru noi”

FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamoua
FOTO: https://www.facebook.com/fcdynamoua

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 10:02 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 10:29

Andrei Piatov, căpitanul lui Șahtior Donețk, spune că „nu se mai poate schimba nimic, Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev. Voi, jurnaliștii, vreți să faceți campionatul mai picant? Și pentru noi e o motivație în plus”.

Nouă ani a fost Andrei Piatov portarul lui Mircea Lucescu la Șahtior, în perioada 2007-2016, până când antrenorul s-a despărțit de clubul ucrainean, semnând cu Zenit Sankt Petersburg. A cucerit 18 trofee alături de Luce, inclusiv Cupa UEFA, în 2009. Acum, la 36 de ani, este căpitanul „minerilor", veteranul echipei portocalii.

Într-un interviu pentru site-ul ucrainean Tribuna, Piatov a fost întrebat și de Lucescu. I s-a reamintit că tocmai el a învins cu 3-1 pe Șahtior în Supercupă. 

Goalkeeperul a răspuns: „Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Nu se mai poate schimba nimic. El a făcut o alegere, este tehnicianul lui Dinamo Kiev. Voi, jurnaliștii, vreți să faceți campionatul mai picant?". 

A recunoscut că decizia lui Lucescu  „e o motivație în plus și pentru noi". Și nu a ascuns: „Mă bucur că fotbalul nostru renaște, ăsta e lucrul cel mai important. Sper ca echipele noastre să devină competitive". 

96 de selecțiiare Piatov la naționala Ucrainei, din 2007

457 de meciuria jucat Andrei Piatov în 13 ani la Șahtior Donețk

VIDEO  Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Giovanni Becali a arătat o conversație cu Jose Mourinho: „Dezastru”

VIDEO Tudor Băluță, ce reușită! Românul a marcat de la jumătatea terenului într-un meci cu Chelsea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează