INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO+FOTO Cicâldău, gol superb în primul lui derby Beșiktaș - Galatasaray!

Alex Cicâldău (24 de ani, mijlocaș central) a marcat în minutul 35 al derby-ului Beșiktaș - Galatasaray, la 0-0. +6   FOTO
Alex Cicâldău (24 de ani, mijlocaș central) a marcat în minutul 35 al derby-ului Beșiktaș - Galatasaray, la 0-0.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 20:37 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 21:59

Alex Cicâldău (24 de ani, mijlocaș central) a deschis scorul în derby-ul Beșiktaș - Galatasaray, 2-1 scor final.

Fotbalistul român transferat în vară de la Universitatea Craiova a primit în zonă centrală de la Kerem Akturkoglu și nu a iertat.

Alex Cicâldău a deschis scorul în Beșiktaș - Galatasaray

+2 FOTO

Șut plasat perfect de Cic, în plasa laterală! Efectul execuției l-a „driblat” pe Domagoj Vida, fundașul gazdelor aflat pe traiectoria trasorului. Era minutul 35.

Vezi AICI VIDEO cu reușita

Cicâldău, schimbat spre final, a mai avut o șansă bună în minutul 30, când nu a cadrat o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Românul mai are două goluri și o pasă decisivă în tricoul celor de la Galatasaray (11 meciuri).

Și Olimpiu Moruțan a început ca titular confruntarea de la Istanbul. El a fost înlocuit în minutul 64.

Galatasaray, învinsă de Beșiktaș

Golul lui Cicâldău nu a fost suficient pentru Galata. Beșiktaș a întors scorul prin „dubla” semnată de Cyle Larin. Galatasaray a avut șansa egalării în minutul 81, când Mostafa Mohamed a ratat o lovitură de la 11 metri.

8este locul ocupat de Galatasaray (17 puncte) în Turcia după 10 etape

După Moruțan și Cicâldău, Fatih Terim îl vrea și pe Andrei Ivan la Galatasaray

Andrei Ivan ar fi pe lista lui Fatih Terim, pentru a-l înlocui pe olandezul Ryan Babel, căruia i se încheie contractul cu Galatasaray la vară.

Fatih Terim a fost mereu atras de jucătorii noștri, de la Hagi și Gică Popescu, duetul care a ridicat mult valoarea lui Galatasaray, cucerind împreună Cupa UEFA, în 2000.

Peste două decenii mai târziu, antrenorul Cim-Bom-Bom a luat doi jucători vara trecută, Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Amândoi s-au adaptat rapid și „Împăratul” e foarte mulțumit de ei. Și ar mai vrea un român în viitorul apropiat.

În ziua derby-ului cu Beșiktaș, postul TV turc A Spor scrie despre noua țintă de mercato a lui Terim. Caută un înlocuitor pentru Ryan Babel, căruia îi expiră contractul pe 30 iunie 2022, și îl are pe listă pe Andrei Ivan.

Potrivit A Spor, chiar Cicâldău i-ar fi făcut o prezentare pozitivă atacantului într-o discuție cu tehnicianul în vârstă de 68 de ani. Galatasaray ar putea intra oficial în cursă pentru Andrei Ivan încă de la iarnă. Dacă nu, la sfârșitul sezonului.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Conducerea Barcelonei i-a stabilit soarta lui Ronald Koeman, după înfrângerea din El Clasico

Jucătorii nu-l mai vor pe Solskjaer! Cine e favorit să-l antreneze pe Ronaldo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  26 Octombrie 2021, 19:49

Ma bucur pentru Cicaldau ca s-a integrat in echipa si joaca meci de meci, plus ca inscrie si goluri. Totusi, e destul de ingrijorator pentru Galata sa-l aiba pe Cicaldau primul pe lista la penaltyuri.

158180581397392
Bala Nicolae  •  26 Octombrie 2021, 15:37

CI CALDAU SI MORUTAN DESPRE CARE IERI S-A SCRIS IN TOATE ZIARELE IERI DE PARCA ERA MESI. ASEARA SI EL SI CICALDAU APA DE PLOAE,MOCIRLA . DACA RAMAN IN FORMATIE GALATA NU INTRA IN PRIMELE ZECE ECHIPE ALE TURCIEI. CA SA NU MAI VORBIM DE TIGRI PARMEI MAN SI MIHAILA .AU SANSE MARI SA DUCA ECHIPA IN LIGA A TREIA. GIOVANI ISI FREACA MAINILE DE BUCURIE CA I-A FACUT PE TURCI SI MACARONARI SI CA NE-A SCAPAT DE NISTE ANONIMI,UMPLUTURI.

fibra
fibra  •  26 Octombrie 2021, 08:13

In 90% din cazuri ai nostri marcheaza goluri superbe, extraordinare cum se extaziaza comentatorii, in meciuri pe care le pierd.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează