INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Stranierul care NU vrea să audă de națională face spectacol în Franța » A reușit o nouă „dublă”

Alex Dobre/ foto: Instagram @dobrealex.m
Alex Dobre/ foto: Instagram @dobrealex.m

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 10:41 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 11:32

Alex Dobre (23 de ani), mijlocașul ofensiv român, a reușit o „dublă” pentru Dijon, în victoria cu 3-1 împotriva lui Niort, într-un meci din etapa #36 din Ligue 2.

Dobre este la a doua „dublă” consecutivă în liga a doua din Franța, după ce etapa trecută a marcat două goluri în remiza obținută de Dijon cu Guingamp, scor 3-3. Românul a ajuns astfel la 9 goluri stagionale. 

Dialog aprins pe tema CSA Steaua » Gabi Balint: „Ce aveți cu clubul ăsta? Nu poţi să arunci la gunoi tot!”. Radu Naum: „Glumești?! Nu mai poate funcționa ca pe vremea comunismului!”
CSA STEAUA
Dialog aprins pe tema CSA Steaua » Gabi Balint: „Ce aveți cu clubul ăsta? Nu poţi să arunci la gunoi tot!”. Radu Naum: „Glumești?! Nu mai poate funcționa ca pe vremea comunismului!”

Alex Dobre, „dublă” pentru Dijon

În meciul cu Niort, Dobre a reușit să deschidă scorul în minutul 44, cu o lovitură de cap. Niort a reușit însă egalarea un minut mai târziu, după ce Mendes a transformat un penalty. Alex Dobre a ieșit din nou în evidență, după pauză, marcând pentru 2-1 (50). Românul a înscris cu un șut în vinclu, cu piciorul drept, după o lansare a lui Ahmad Ngouyamsa.

Dobre nu vrea să mai audă de națională

„Nu mai sunt interesat de echipa națională a României. Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil. Nu mi-au respectat munca”, a declarat Alex Dobre într-un interviu acordat celor de la Le Bien Public.

„În ciuda performanțelor mele foarte bune, jucând meci de meci, nu înțeleg de ce nu sunt chemat la echipa națională, dar nu sunt eu în măsură să iau această decizie. Nu știu dacă cineva mă urmărește cu adevărat pentru că, din ceea ce observ la fiecare convocare, indiferent de selecționer, se pare că pe mine nu mă vede nimeni.

Nu am avut nicio discuție, nu m-a sunat absolut nimeni. În vara trecută nu prea jucam, dar am revenit, a venit un antrenor nou, am început să dau randament meci de meci, goluri, pase de gol, am ieșit și jucătorul lunii și am fost inclus în echipa săptămânii, dar se pare că lucrurile astea nu trezesc interesul nimănui.

Nu înțeleg ce ar trebui să fac, mai ales că Ligue 2 este un campionat foarte puternic, sunt extrem de mulți jucători, este o piață foarte mare. Este foarte greu să joci în Ligue 1 și Ligue 2 deoarece toate academiile scot jucători pe bandă rulantă. Cred că e cea mai mare piață din momentul de față, chiar și peste Anglia. Nu la calitate, dar la scos jucători cred că Franța este pe primul loc”, a transmis Dobre în martie, când nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce decizie a luat Simone Inzaghi în privința lui Ionuţ Radu după gafa cu Bologna » Ce șanse are românul să apere poarta lui Inter în meciul de azi cu Udinese

Regii Spaniei » Rafael Nadal a făcut spectacol pe „Bernabeu”, în ziua în care Real Madrid a câștigat titlul în La Liga

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
matserban
matserban  •  01 Mai 2022, 13:46
Postat de pain89 pe 01 Mai 2022, 12:48

sa fim seriosi ca atunci cand ai fost convocat la tineret nu aveai nici o influenta si nici nu impresionai mai cu nimic pe teren, treci la nivelul urmator si pastreaza aceleaci cifre si atunci poti vorbi

La Olimpiada a fost cel mai bun, ce vorbesti acolo? Am urmarit cu atentie, avea o forta pe care nu o mai avea nici un roman, se vede pregatirea fizica. Are si viteza, determinare, e si inalt. La tineret a jucat puțin in campania de calificare reusita pentru CE din 2019, cum nu a jucat bine cand s-au reusit victorii?, Merita sa fie in lot, dar nu avea unde de Ianisi, Dennisi Mani si Ivani. Sa va spalati cu astia pe cap. Nu vor ajunge la.nivelul lui, Alex Dibre in curand va fi singurul titular roman pe parte de atac intr-,un campionat Top 5 (ca se transfera sigur). E peste Mihaila. Peyrila ce poate sa il ajunga din urmă, are fizic si determinare.

pain89
pain89  •  01 Mai 2022, 12:48

sa fim seriosi ca atunci cand ai fost convocat la tineret nu aveai nici o influenta si nici nu impresionai mai cu nimic pe teren, treci la nivelul urmator si pastreaza aceleaci cifre si atunci poti vorbi

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 Mai 2022, 11:32

Bv Dobre tu ai curajul sa arati ca FRF este fieful infractorilor ! Burleanu este *** dar Stoichita face cartile daca nu cotizezi la el nu ajungi la nationala !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează