INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Alex Dobre, primul meci ca titular la Dijon! Echipa sa a suferit un nou eșec în Ligue 1

Alex Dobre (jucătorul în echipament roșu)
Alex Dobre (jucătorul în echipament roșu)

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 10:20 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 10:33

Alex Dobre (22 de ani), românul transferat în august de la Bournemouth, a fost titular pentru Dijon în meciul cu Brest, scor 0-2.

A fost pentru prima dată când românul a fost trimis în teren din primul minut la noua echipă, acesta fiind înlocuit la pauză, când Dijon era condusă de Brest cu 1-0. Primul gol a venit în minutul 42, fiind marcat de atacantul Roger Assale, iar scorul final a fost stabilit în minutele de prelungire ale partidei de către Irvin Cardona.

Pentru Alex Dobre a fost al treilea meci jucat în Ligue 1, fiind protagonist și la înfrângerile din primele două etape disputate de echipa sa.

50.000 de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Alex Dobre

Nu este singurul român la Dijon

Dobre nu a fost singurul român aflat în lotul francezilor pentru meciul cu Brest. Din acesta a mai făcut parte și Bogdan Racovițan, un tânăr jucător de 20 ani, născut și crescut la Dijon. Pentru cei doi stranieri urmează meciul din deplasare cu Strasbourg, un meci important având în vedere poziția actuală din clasament.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce thriller! Cosmin Olăroiu, meci cu șase goluri contra echipei lui van Bronckhorst!

Ladislau Bölöni, OUT de la Gent? Românul ar putea fi schimbat după doar o lună de la instalare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează