INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENT

Ladislau Bölöni, OUT de la Gent? Românul ar putea fi schimbat după doar o lună de la instalare

Boloni ar putea fi demis de la Gent
Boloni ar putea fi demis de la Gent

Articol de - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 13:11 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 13:21

Ladislau Bölöni, OUT de la Gent? Un jurnalist flamand a afirmat la televiziunea Sporza că se vorbește de numele lui Hein Vanhaezebrouck ca posibil înlocuitor la vicecampioana Belgiei. 

Doar o lună are Loți Bölöni la Gent. Are o victorie și două înfrângeri (ultima, vineri, 1-2 cu Eupen), alb-albaștrii având patru eșecuri în acest start de sezon neașteptat de poticnit. Vicecampioana sezonului trecut e pe locul 16 din 18! 

Criticat de propriul jucător, atacantul Roman Iaremciuk, după succesul cu Mechelen (1-0), care i-a reproșat tactica prea defensivă, antrenorul în vârstă de 67 de ani trebuie să treacă și peste primele zvonuri ale schimbării sale.

„Mă tem că nu va ieși maioneza” 

Chiar dacă Loți Bölöni are contract până în 2022, jurnalistul flamand Tom Boudeweel a susținut la televiziunea Sporza că tehnicianul ar putea fi înlocuit. „Președintele De Witte o vedea pe Gent principala concurentă pentru Bruges, iar acum are trei puncte din 15. Și, mai presus decât orice, nu joacă un fotbal frumos”, a afirmat Boudeweel, susținând că „antrenorul încearcă totul, dacă maioneza nu e bună. Mă tem că nu va ieși maioneza”.

Ziaristul belgian are și un nume care i-ar putea lua locul lui Bölöni. Hein Vanhaezebrouck, 56 de ani, liber de contract, trei sezoane pe banca lui Gent, între 2014 și 2017. „Surse din interior spun că Gent va rămâne în această formulă până la Crăciun”. 

Loți a mai avut perioade grele și la Antwerp, când apăreau zvonuri legate de o demitere iminentă, dar le-a depășit. Și a rezistat trei ani pe "Bosuil".

La 0-0, la începutul partidei, am avut două ocazii mari. Atunci ar fi trebuit să facem diferența. Am pierdut acea șansă, de a câștiga încredere. Și golul a căzut în poarta noastră. Pentru a atinge un nivel bun, mai avem nevoie de câteva transferuri” - Loți Bölöni, antrenor Gent

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Boloni a fost aspru criticat de fani: „Fără spirit, fără fotbal”. Românul a cerut întăriri la echipă

Marius Șumudică, dezlănțuit după eșecul cu Galatasaray: „E ușor să joci așa, parcă a fost meci de baschet. Să ne lase să jucăm!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
briceag
briceag  •  13 Septembrie 2020, 15:55
Postat de bazinga pe 13 Septembrie 2020, 14:05

Boloni are un caracter dificil si este greu de suportat de majoritatea fotbalistilor pe care ii antreneaza!

Nu e adevarat, fotbalistii nu vor sa se antreneze! Boloni e mai dur si decat Petrescu. Si Reghecampf e dur pentru ca a imprumutat de la Neubert. Jucatorul din Ucraina ar trebui sa fie dat afara...

persanu
persanu  •  13 Septembrie 2020, 15:07

De unde stie lumea ca e greu de suportat Boloni ca antrenor ? :)))))))))))))) Extraordinar. Mai rar asa ceva , sa vezi dincolo de ecranul televizorului , spuneti-ne si numerele la loto , ma refer la comentatorii astia cu 2 euroni din subsolul articolelor , destepti asimptomatici ce sunteti.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  13 Septembrie 2020, 14:38

Ba e greu de suportat și de spectatori !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează