INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, dezlănțuit după eșecul cu Galatasaray: „E ușor să joci așa, parcă a fost meci de baschet. Să ne lase să jucăm!”

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut pe terenul lui Galatasaray, 1-3, în prima etapă din Turcia. Antrenorul român a contestat arbitrajul. +12   FOTO
Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut pe terenul lui Galatasaray, 1-3, în prima etapă din Turcia. Antrenorul român a contestat arbitrajul.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 08:04 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 10:41

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut pe terenul lui Galatasaray, 1-3, în prima etapă din Turcia. Antrenorul român a contestat arbitrajul. 

Marius Șumudică s-a abținut cu greu în timpul conferinței de presă de la final. A motivat că nu vrea să riște o nouă suspendare, din cauza declarațiilor acide, dar a lansat totuși o serie de acuze. Antrenorul român a vorbit și despre necesitatea imediată a întăririi lotului. 

Marius Șumudică: „E foarte ușor să joci așa”

„Cred că e foarte ușor să câștigi așa, e foarte ușor să joci în condițiile astea. S-a acordat un penalty împotriva noastră la un fault inexistent. Nu știu ce au analizat. Dintr-odată ne-am văzut conduși cu 1-0. Apoi au fost și câteva greșeli ale elevilor mei, dar e de înțeles, a fost primul meci. 

Am doar 16 jucători în lot, sunt jucători care au devenit liber. Avem nevoie de transferuri, de jucători cu calitate. Trebuie să fim însă atenți, să selectăm cu grijă. Nu avem puterea financiară să aruncăm cu banii, dar va trebui să cheltuim dacă vrem să aducem jucători buni, care să intre direct titulari”, a declarat Marius Șumudică, conform Habertakvimi.com.

Marius Șumudică, supărat pe arbitri

Antrenorul român a revenit apoi la arbitraj: „E evident ce se va întâmpla dacă vorbesc despre asta. Eu nu îmi amintesc să fi câștigat vreun meci când am fost ajutat. Astăzi a fost ca un meci de baschet, pur și simplu nu pot spune nimic despre maniera de arbitraj. Când ne atingeam adversarii, fluiera imediat. 

În prima repriză s-a uitat 3 minute la VAR, dar a dat un singur minut de prelungire. În repriza secundă, cu multe pauze, goluri, schimbări, a prelungit 4 minute. Eu vreau doar să fim lăsați să jucăm, echipa mea nu are nevoie de altceva”.

+8 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ianis Hagi e „omul meciului” în presa britanică, după prestația cu Dundee, 4-0: „Și-a dovedit clasa!”

Ciprian Tătărușanu, debut la AC Milan! Portarul român a primit un gol în victoria cu Brescia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
adriann_
adriann_  •  13 Septembrie 2020, 13:15
Postat de danielp0tc0varu pe 13 Septembrie 2020, 12:31

Oile de pe aici sa se abtina , Sumudica este mai valoros decat toti antrenorii actuali la un loc care au legatura cu stana. Blatistii de Olaroiu sau Regheblat , sunt zero fata de el. Ciocu mic oi cu pene .

Realitatea e ca ultimul titlu pe care l-a luat ciobanul a fost adus tot de Sumudica. Astra nu mai avea nici o miza in campionatul ala iar Sumudica a batut ASA Tg Mures cu o formula de joc cu un romb la mijloc care i-a anihilat complet pe N'Doye si Gabi Muresan. Atunci am vazut eu ca Sumudica a ajuns antrenor, in campionatul ala n-a fost in stare nimeni sa anihileze ASA cum a facut-o Astra. Oile behaie stupid, cum e natura lor, dar realitatea e ca daca l-am aduce pe SUmudica la Nationala am deveni din nou protagonisti pe la turneele finale, asa cu fotbalistii astia pe care-i avem. Mirel promite si el dar mai are nevoie de vreo 10 ani de experienta pe la cluburi ca sa ajunga unde e Sumudica acum dpdv profesional.

johanisoaia
johanisoaia  •  13 Septembrie 2020, 12:45
Postat de firaldo pe 13 Septembrie 2020, 12:07

"S-a acordat un penalty împotriva noastră la un fault inexistent." Iar penalty s-a dat pentru hent...oare ce meci a vazut Sumudica?

loool. foarte adevarat. o fi sumudica sau gsp de vina?

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Septembrie 2020, 12:31

Oile de pe aici sa se abtina , Sumudica este mai valoros decat toti antrenorii actuali la un loc care au legatura cu stana. Blatistii de Olaroiu sau Regheblat , sunt zero fata de el. Ciocu mic oi cu pene .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează