INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENT

Boloni a fost aspru criticat de fani: „Fără spirit, fără fotbal”. Românul a cerut întăriri la echipă

Gent, vicecampioana sezonului trecut, nu reușește să lege două meciuri bune. Sursă foto: https://twitter.com/KAAGent
Gent, vicecampioana sezonului trecut, nu reușește să lege două meciuri bune. Sursă foto: https://twitter.com/KAAGent

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 13:29 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 14:08

Al doilea eșec suferit de Gent cu Ladislau Boloni pe bancă, 1-2 la Eupen, a patra înfrângere a echipei alb-albastre în cinci etape. Suporterii și-au pierdut răbdarea.

Gent, vicecampioana sezonului trecut, nu reușește să lege două meciuri bune. După 1-0 cu Mechelen, altă înfrângere. 1-2 la Eupen, al doilea eșec cu Loți Bölöni antrenor, al patrulea de la startul campionatului. Locul 15, cu numai trei puncte în cinci etape.

"Atunci ar fi trebuit să facem diferența" 

Antrenorul caută cauza acestui nou pas greșit. "La 0-0, la începutul partidei, am avut două ocazii mari. Atunci ar fi trebuit să facem diferența", a declarat Bölöni pentru Het Nieuwsblad. "Am pierdut acea șansă, de a câștiga încredere. Și golul a căzut în poarta noastră". 

Soluția: "Pentru a atinge un nivel bun, mai avem nevoie de câteva transferuri". Suporterii nu au însă răbdare. Îl critică pe președintele Ivan De Witte pentru demiterea fostului tehnician, Jess Thorup. Și pe Bölöni pentru joc.

Boloni, criticat de fani:"Cea mai mare prostie" 

"Concedierea lui Thorup a fost cea mai mare prostie pe care o putea face Gent. Bölöni e un antrenor cu obiceiuri vechi și nu știe cum să joace un fotbal de calitate cu o echipă valoroasă", a scris un fan pe Twitter. "Slab, slab, slab. Fără spirit, fără fotbal", a adăugat altul. "Și încă nu am atins punctul minim. O prestație teribilă. Iar marți vine Rapid Viena". În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. "Să vezi atunci nopți nedormite pe Ghelamco Arena".

Boloni, către Iaremciuk: „Dacă nu e mulțumit, ar trebui să-și aleagă alt club”

Ucraineanul Roman Iaremciuk, cel care l-a criticat pe Bölöni după 1-0 cu Mechelen, susținând că "jucăm prea defensiv, ca o echipă de liga a doua", a lipsit din lotul pentru deplasarea de la Eupen. "Roman era obosit după călătoria făcută la națională", a motivat antrenorul. 

Totuși, potrivit Het Laatste Nieuws, Iaremciuk ar fi cerut conducerii clubului să fie lăsat să se transfere de la Gent. După reacția atacantului ucrainean, Bölöni i-a transmis: "Dacă nu e mulțumit, ar trebui să-și aleagă alt club".

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

UPDATE Ciprian Tătărușanu și-a ales numărul la AC Milan! Ce salariu va avea în Serie A și care au fost primele cuvinte despre transfer

Transfer de senzaţie pentru Denis Drăguş. Lasă Standard Liege pentru Serie A!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează