INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer de senzaţie pentru Denis Drăguş. Lasă Standard Liege pentru Serie A!

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 10:06 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 10:45

Presa din Italia anunță că Denis Drăguș (21 de ani), atacantul lui Standard Liege, este aproape de a semna cu Crotone, din Serie A.

După ce în ultimul an a fost mai mult rezervă la echipa belgiană, atacantul este pregătit să își relanseze cariera într-un nou campionat. Nou-promovată în Serie A, Crotone încearcă să obțină împrumutul românului pentru următorul sezon.

Fără prea multe șanse în Belgia

Denis Drăguș a fost cumpărat pentru 2 milioane de euro de la Viitorul Constanța în vara anului trecut. Deși transferul său părea unul promițător, internaționalul de tineret a prins doar cinci minute în două meciuri în prima ligă belgiană, fiind un jucător ignorat de antrenorul Philippe Montanier.

1,3 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Denis Drăguș

Pentru Crotone, va urma probabil un sezon în care încearcă să evite retrogradarea, după ce în stagiunea trecută a obținut locul 2 în Serie B și a reușit promovarea în prima ligă. Echipa din sudul Italiei pare să fie o destinație preferată de români, de pe lista celor care au evoluat la aceasta mai făcând parte Adrian Stoian și Mihai Bălașa.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Boloni, motivul unei dispute interne la Gent! Cine i-a luat apărarea, după atacul lui Iaremciuk

Ciprian Tătărușanu și-a ales numărul la AC Milan! Ce salariu va avea în Serie A și care au fost primele cuvinte despre transfer

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
117160982529853
Mihai Nistor  •  12 Septembrie 2020, 13:23

Alta petarda marca romaneasca. Cum ajung afara aroganta si prostia e pe primul loc. Si ne mai miram ca suntem ca suntem jos. Nu a facut fata in Belgia si sparge norii in Italia? Stire marca gsp.

116538290032900
Alice Popa  •  12 Septembrie 2020, 12:14

O alta tzeapa marca Hagi.

116538290032900
Alice Popa  •  12 Septembrie 2020, 12:13
Postat de Florea Stefan pe 12 Septembrie 2020, 10:55

Nu pot înțelege atitudinea unor antrenori! Pai clubul cumpără pe milioane de euro jucători și tu nu-i folosești deloc! Se spală banii sau ce?

Se ***, dar se si fac echilibrari ale bugetului pentru a fenta regula fair play-ului financiar. Cum a platit Milan 5 milioane pe Daminuta si, dupa o jumatate deora l-a imprumutat in liga a patra. Ce antrenor e atat de paost incat sa nu foloseasca un jucator util echipei, riscand concedierea?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează