INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO. Alex Maxim, formă excelentă în Turcia! Vezi AICI pasa de gol reușită pentru Gaziantep

Alex Maxim (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a reușit o pasă de gol în meciul Gaziantep - Goztepe 2-0 (runda #24 din campionatul Turciei). +9   FOTO
Alex Maxim (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a reușit o pasă de gol în meciul Gaziantep - Goztepe 2-0 (runda #24 din campionatul Turciei).

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 18:32 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 00:12

Alex Maxim (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a reușit o pasă de gol în meciul Gaziantep - Goztepe 2-0 (runda #24 din campionatul Turciei).

În minutul 54, când tabela încă era nemișcată, internaționalul român l-a servit din corner pe Papy Djilobodji, care l-a învins pe Egribayat cu o lovitură de cap plasată la lung.

VIDEO. Alex Maxim, assist în Gaziantep - Goztepe 2-0

Maxim confirmă astfel sezonul bun din Turcia. Are 11 goluri în 21 de meciuri. Ce-i drept, 7 dintre acestea au venit de la 11 metri. 

Toșca a fost integralist la Gaziantep. În urma acestei victorii, echipa lui Sa Pinto a ajuns la 38 de puncte acumulate în campionat - poziția a 7-a.

Cadre din timpul meciului Gaziantep - Goztepe 2-0

+5 FOTO
  • FOTO: Twitter @Gaziantep

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Varșovia a intrat în cursa pentru a găzdui Atletico - Chelsea » O altă variantă ar fi ca partida din optimile Ligii Campionilor să se joace pe Arena Națională

Eroul Mexicului! André-Pierre Gignac a fost decisiv în Palmeiras - Tigres 0-1

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează