INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Alex Maxim se apără, după reproșurile primite: „Nu am mai înscris? Fotbalul nu înseamnă doar goluri și pase decisive”

Alexandru Maxim
(foto: Imago)
Alexandru Maxim (foto: Imago)

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 11:08 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 20:16

Alexandru Maxim, 30 de ani, afirmă că „prestațiile mele nu au scăzut, nu fac mai puține lucruri pe teren” și anunță: „Putem câștiga cu Beșiktaș”. Partida se joacă astăzi, de la ora 18:00.

Înaintea meciul de azi al lui Gaziantep, la Istanbul, cu Beșiktaș, Alex Maxim a vorbit cu jurnaliștii turci. 

Le-a spus ce sfat primește de la antrenorul Ricardo Sá Pinto, cel care l-a înlocuit pe Marius Șumudică în ianuarie, cum se simte el acum pe teren și ce crede despre starea de spirit actuală a roș-negrilor.

Alex Maxim are doar un gol și un assist în ultimele 9 etape

„Nu consider că prestațiile mele au scăzut. Nu fac mai puține lucruri pe teren doar pentru că nu mai marchez și nu mai pasez decisiv, ca înainte. Poate că așa pare, însă nu este astfel, pentru că fotbalul nu înseamnă doar goluri și assisturi. Sigur că mi-ar plăcea să înscriu, dar este un joc de echipă și jucăm împreună", a declarat mijlocașul în vârstă de 30 de ani, golgeterul echipei, dar care nu a mai înscris decât un gol în ultimele nouă etape.

Alex Maxim: „Sa Pinto îmi oferă libertate, îmi dă încredere”

„Tricolorul„ a continuat: „În ultimul meci, împotriva lui Gençlerbirliği, când am întors de la 0-1 în zece oameni și am câștigat cu 2-1, m-am simțit eliberat. Antrenorul mi-a oferit întotdeauna această libertate, ceea ce îmi dă încredere. Îmi spune mereu că, atunci când mingea este la noi, am libertatea să fac ce simt”.

Maxim afirmă că, după victoria reușită etapa trecută, „suntem din nou toți împreună, am demonstrat cât de mult ne ajutăm unul pe altul în timpul meciului. Ne-am regăsit încrederea și cred că putem câștiga și cu Beșiktaș”.

11 goluria marcat Alex Maxim în acest campionat pentru Gaziantep, fiind pe locul 3 în topul celor mai prolifici jucători din Turcia

7este locul ocupat acum de Gaziantep, având doar 3 victorii în ultimele 12 etape (șase înfrângeri și trei egaluri)

Alexandru Maxim este impresionat de campionatul Turciei: „A devenit atractiv și pentru jucătorii mari”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce se întâmplă cu Dennis Man, după ce a acuzat probleme medicale în partida cu Inter Milano » Anunțul presei din Italia

Interviu cu Ianis Hagi, înainte de etapa în care Glasgow Rangers poate câștiga primul titlu după 10 ani de pauză: „E o inspirație pentru toată lumea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează