INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alex Maxim dezvăluie secretele din spatele succesului avut de Gaziantep: „Asta contează foarte mult”

Alexandru Maxim a marcat în Gaziantep - Ankaragucu // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu
Alexandru Maxim a marcat în Gaziantep - Ankaragucu // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 18:57 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 19:47

Alexandru Maxim (30 de ani), marcator în victoria de astăzi a lui Gaziantep cu Ankaragucu, scor 2-0, a enumerat pilonii pe care echipa lui Marius Șumudică își consolidează succesul din acest sezon, în care a urcat pe locul 1 în Turcia!

Mijlocașul român spune că Șumi și colegii săi din staff reușesc să mențină toți jucătorii motivați și la un nivel excelent, chiar și pe cei care nu prind foarte multe minute pe teren. De asemenea, consideră foarte important faptul că salariile jucătorilor sunt plătite la zi.

Alex Maxim, Gaziantep: „Asta e performanța cea mare”

„Mister și întreg stafful au un cuvânt puternic de spus în tot ce se întâmplă la club. Au construit această echipă, au adus 15-16 jucători dacă nu mă înșel, au luat echipa de la 0. E meritul lor, prin felul în care ne motivează zi de zi să ne antrenăm la 100% din capacitate

Nu e ușor să joci din 3 în 3 zile, în același timp nu e simplu să păstrezi la un nivel ridicat și motivați jucătorii care nu prea evoluează. E un lucru important, e dificil să ai 25-26 de jucători fericiți într-un colectiv. Atât mister cât și cei din staff și din cadrul clubului încearcă să ne mențină pe toți motivați”, a spus Maxim la emisiunea „Fotbal Club” de pe DigiSport.

Întrebat dacă salariile le sunt plătite la timp, Maxim a spus: „Da, cred că lucrul acesta contează foarte mult. Nu avem niciun fel de probleme din punctul ăsta de vedere, se țin de cuvânt cu tot ce ne promit”. 

Internaționalul român a continuat să vorbească despre performanța și așteptările celor de la Gaziantep în acest sezon: „Performanța cea mare cred că e că suntem neînvinși de 15 etape, nu e simplu să ai o asemenea serie indiferent de campionat. Suntem o echipă puternică din toate punctele de vedere, dar încă e foarte devreme. Ne bucurăm cu toții de aceste rezultate, dar ne dăm seama că nu s-a realizat nimic”.

La cum evoluează lucrurile, e imposibil să nu i se ofere un nou contract (n.r. - lui Marius Șumudică). Având în vedere că e unul dintre cei mai în vogă antrenori din Turcia și unul dintre cei mai valoroși, sunt convins că ofertele vor veni. Și nu doar de la Gaziantep.

Urmează meciuri foarte importante, toată lumea are așteptări mari acum. Eu cred că dacă la finalul turului vor termina sus, avem toate șansele să încheiem campionatul pe o poziție foarte bună.

- Alexandru Maxim, Gaziantep

8 goluria marcat Alex Maxim în acest sezon al campionatului din Turcia. Este al doilea cel mai bun marcator al ligii

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia » Imagini fabuloase

Citește mai multe știri despre stranieri:

Marius Șumudică, reacție la cald după ce a devenit lider în Turcia: „E ca și cum am fi campioni”. Ce l-a deranjat

Ștefan Radu poate face istorie în 2021! La un pas să bată un recordul suprem la Lazio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează