INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Alexandru Chipciu pleacă sigur de la Sparta Praga! Ruptura a fost anunțată de club: „E mai bine ca drumurile noastre să se despartă”

Alexandru Chipciu
Alexandru Chipciu

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 10:14

Alexandru Chipciu, 30 de ani, fotbalistul împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga, nu va mai continua la gruparea cehă și din sezonul viitor. Fostul mijlocaș al FCSB-ului va reveni în Belgia.

Anunțul a fost făcut de Tomáš Rosický, directorul sportiv al celor de la Sparta Praga:

„Îi mulţumim lui Alex pentru serviciile sale, însă am decis împreună că este mai bine ca drumurile noastre să se despartă. Astfel, nu vom activa opţiunea de cumpărare a jucătorului. Îi mulţumim lui Alex pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru că, de fiecare dată, a fost cel mai bun exemplu pentru jucătorii tineri. Îi dorim mult succes în carieră”. 

Chipciu a evoluat în 31 de partide pentru Sparta Praga, marcând un singur gol la echipa unde mai evoluează și portarul Florin Niță. Mijlocașul mai are un an de contract cu Anderlecht.

6 goluri în 69 de partide are Chipciu la Anderlecht. Gruparea belgiană l-a cumpărat de la FCSB în 2016

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
0kay
0kay  •  30 Mai 2019, 14:46

Inca o valoare gen nicusor stanciu. Numai romanii ii vad pe acesti jucatori super talentati dar ei saracii in europa freaca bancile de rezerve.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  30 Mai 2019, 11:49

Pacat....nu a confirmat la nici-o echipa din strainatate la care a jucat ! Andrelecht a fost o caciula prea mare pentru el, dar nici macar la cehi nu a confirmat. Nu integ de ce Contra insista sa-l titularizeze in Nationala, avand in vedere ca avem cativa tineri de valoare care ar putea sa joace pe postul sau !!

vorbegoale
vorbegoale  •  30 Mai 2019, 10:53

Daaa, eternul talent Rosicky, doar prin tribune a fost 10 ani la meciurile Cincinalului, pardon, Arsenal, el stie cum se duce cu presul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close