INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BORDEAUX

Antrenorul lui Bordeaux l-a caracterizat pe Pitu, la două luni de la transfer: „E mingicar, dar acolo are probleme”

Alexi Pitu/ foto Imago Images
Alexi Pitu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 21:21 / Actualizat joi, 23 martie 2023 22:03

David Guion, antrenorul lui Bordeaux, i-a făcut o caracterizare lui Alexi Pitu, la două luni de la transferul de la Farul Constanța.

Extrema stânga de 20 de ani a jucat 7 meciuri până acum în Ligue 2, nu a marcat și nu a pasat decisiv. Guidon i-a lăudat calitățile tehnice lui Pitu, dar a declarat că a avut probleme la nivelul forței fizice.

GSP a asistat la Ungaria - Estonia, primul meci după anunțul afișării steagului Ungariei Mari » Cine a iscat întreaga dispută: „O mângâiere politică pentru ei”
Ungaria - Estonia 1-0
GSP a asistat la Ungaria - Estonia, primul meci după anunțul afișării steagului Ungariei Mari » Cine a iscat întreaga dispută: „O mângâiere politică pentru ei”

David Guidon: „Pitu e mingicar, dar acolo are probleme”

„Scouterii mi l-au propus înainte de pauza de iarnă. Când a sosit, a fost un jucător care ne-a adus multă prospețime. A venit să joace și să se distreze pe teren. A sosit când aveam concurență, s-a descurcat bine în meciurile în care a intrat. 

Este un adevărat mingicar, dar a fost un pic mai dificil la antrenamentele de forță. Am vrut să-i arăt că jocul atletic este important în Franța și că trebuie să-și îmbunătățească limbajul corpului. El a observat asta și a înțeles foarte bine ce are de făcut. S-a integrat foarte bine, l-am testat în diferite poziții și în diferite situații pentru a vedea cum se descurcă.

Nu am vrut să-l pun în dificultate în anumite meciuri, așa că nu l-am băgat. În ultimul meci (n.r. - 1-0 cu Nimes), ne-a arătat că este capabil să creeze pericol în ultimii 30 de metri”, a declarat David Guidon pentru France Bleu Gironde.

Citește și:

OZN-ul prinde contur! Noi imagini fabuloase cu „Santiago Bernabeu”, stadionul lui Real Madrid

Scandal major la adversarii din grupa noastră » Președintele federației, arestat! I se aduc acuzații grave

Playtech: S-a aflat ce suspendare primește Simona Halep. Anunțul momentului în România


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  24 Martie 2023, 10:23

Romanii sunt buni in cureta scolii, dar se descurca mai greu in fotbalul mare unde trebuie sa ai si conditie atletica.

firaldo
firaldo  •  24 Martie 2023, 09:17

Doar nu vreți că Edy să aducă concurenta pentru Taviță Popescu.

emil1986
emil1986  •  24 Martie 2023, 07:46

L-a radiografiat perfet. Jucator fara forta fizica. Cum de altfel sunt marea majoritate a jucatorilor romani, din pacate. Este capitolul la care fotbalul romanesc sufera cel mai mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează