INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Alibec după dubla cu AC Milan: "Vreau să fiu golgeter la Primavera şi să ajung în echipa lui Mourinho"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2009 00:00

Atacantul echipei secunde a lui Internazionale Milano, Denis Alibec, a declarat după ce a marcat două goluri contra formaţiei de tineret a lui AC Milan, că obiectivul său este să devină golgheter şi astfel să facă pasul către formaţia pregătită de Jose Mourinho.

"După ce am marcat două goluri contra lui AC Milan, antrenorul de la Primavera m-a felicitat şi mi-a spus s-o ţin tot aşa, dar încă nu am vorbit cu nimeni din staff-ul primei echipe despre acest meci. Obiectivul meu este să machez cât mai multe goluri, să fiu golgheterul echipei la finalul competiţiei şi astfel să fac pasul la către prima formaţie a lui Inter, aşa cum a făcut şi Balotelli", a spus Denis Alibec.

Atacantul a descris şi starea de spirit pe care a avut-o în momentele când a înscris de două ori împotriva formaţiei de tineret a lui AC Milan: "Am trăit clipe foarte frumoase când am reuşit să marchez cele două goluri împotriva lui AC Milan, care este principala noastră rivală şi cea mai valoroasă dintre celelalte echipe. Aceste două reuşite îmi dau încredere şi curaj pentru partidele viitoare, pentru că dacă am reuşit o "dublă" contra lui Milan, mă gândesc că o să marchez şi împotriva celorlalte".

Denis Alibec a înscris două goluri pentru Inter Primavera în meciul cu AC Milan  (2-0) din prima manşă a 16-imilor Cupei Italiei, competiţie rezervată echipelor de tineret. Tânărul atacant român a fost integralist şi a deschis scorul în minutul 17, pentru ca mai apoi să reuşească "dubla" la două minute de la debutul reprizei a doua.

Alibec se află la cea de-a treia reuşită în tricoul echipei italiene, el marcând în urmă cu zece zile primul său gol pentru Inter Primavera, în meciul cu Brescia, scor 2-1.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  02 Noiembrie 2009, 19:24

Dar din pacate nu a mai dat gol si in retur unde i-a batut Milan 3-0 si eliminat din competitie

 •  30 Septembrie 2009, 17:49

ma totusi e ceva ... ac milan juniorii au jucatori foarte buni de perspectiva... sa marchezi 2 goluri contra lor e ceva exceptional :D

 •  30 Septembrie 2009, 15:57

Bravo Denis, sper sa aungi un mare atacant si sa ai succes la Inter. Forza Farul & Inter.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează