INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

”Am venit pentru Europa” » Ce le-a promis Toșca fanilor lui PAOK

Foto: paokfc.gr
Foto: paokfc.gr

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 10:07

Alin Toșca a explicat de ce-a ales echipa lui Răzvan Lucescu. ”PAOK are ambiții mari, un antrenor și un proiect foarte bun, dar și cei mai frumoși fani din Grecia. Voi da totul”, spune fundașul român.

Până la urmă Răzvan Lucescu și-a adus și un jucător român la PAOK, întărindu-și defensiva cu Alin Toșca. Revenit după împrumutul de la Benevento, care s-a întors în Serie B, internaționalul de 26 de ani trebuia să-și găsească o echipă unde să joace, nefiind nici în acest sezon o opțiune pentru Betis. Andaluzii doreau să-l vândă, dar l-au transferat tot sub formă de împrumut și grecii îl vor păstra dacă achită 1,3 milioane de euro la finele sezonului.

"Vom fi și mai buni"

"Când am aflat de interesul lui PAOK, primul lucru care m-a atras a fost participarea în cupele europene, cel mai important motiv să merg aici. Clubul are ambiții mari, un proiect și un un antrenor foarte bun și, în opinia mea, cei mai frumoși fani din Grecia", a explicat alegerea fostul stelist. Și faptul că va fi pregătit de un român a contat: "E mai ușor în unele situații dacă vorbești aceeași limbă. Sigur că nu va fi o problemă să discut cu noii colegi în engleză. Sunt tipul de jucător care dă totul pentru echipă, pentru familie. PAOK e un club mare în Grecia, am văzut câteva meciuri, remarcând fotbaliști valoroși. Pe viitor, vom fi și mai buni", promite Alin.

Alin Toșca va juca la PAOK cu numărul 6, preluat de la Dorian Levek.

"A contat decisiv în alegerea mea faptul că voi fi coleg cu Varela și voi fi antrenat de Răzvan Lucescu. Am și primit referințe favorabile despre PAOK"
Alin Toșca, fundaș PAOK

13
meciuri a jucat Toșca în Serie A la Benevento. Pentru Betis a prins 25 de partide. Cota sa de piață este de 1,5 milioane de euro

5
români au jucat la PAOK înaintea lui Alin: George Ceaușilă, Ionel Pârvu, Cosmin Bărcăuan, Costin Lazăr și Răzvan Raț, doi din aceștia fiind tot fundași stânga. Am avut și 2 antrenori, Ilie Dumitrescu și Loți Boloni

 Vezi și: Înfrângere dramatică pentru Dan Petrescu: eșec după un penalty ratat, iar salvarea de la retrogradare e tot mai departe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  25 August 2018, 10:57

Aline ai grijă că dacă o zbarcesti e posibil să o iei pe coajă de la cei mai "frumoși fani".

florisking
florisking  •  25 August 2018, 10:56

succes!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close